Gmoli Karnım bayağı düşmüş hissediyorum ve gözüme küçülmüş geliyor aşağı indiği için ama doğuma ne kadar kaldı acaba sizlerin karın düştükten ne kadar süre sonra doğumununuz oldu ve bağırsaklarımda aşırı hareketli 🤓 36+3 bu arada
visnelicheescake Gmoli 3 hafta sonra hatta 1 ay diyebilirim sağlık ocağı hemşiresi 35 haftada düşmüş karnın demişti 38+6 da doğum yaptım
Hanimeller Gmoli benım karnım düştükten sonra 1 ay sonra doğurdum 40+3 de o karnın düşmüş kesin doğuracaksın bence bi uydurma 😂
aybalasmom Gmoli karnınızın düştüğünü nasıl anladınız. Ben de öyle hissediyorum karnımın üst tarafı boş ve küçülmüş gibi hissediyorum 🥹
S-nur1 Kızlar ben 33 haftalık olacağım ama karnım hiç öyle çok tepeye çıkmadı genetik midir yoksa daha çocuk yukarıya çıkacak mıdır yanı artık yavaştan iner ilerleyen dönemde değil mi
Baklavaseverim Gmoli Evet doktor söylüyor zorunlu sezeryan zaten erken doğum riskim vardı hep 1,5 ay hastane de yatmıştım sağlık sorunlarım ilerledi kordon dolandı kalp atışları yavaşlayınca hemen aldı doktorum sezeryana 🥰🥰
Gmoli aybalasmom almirmomy oturduğumda karınım göğüslerime değiyordu artık değmiyor aynada baktığımda da aşağıya doğru inmiş duruyor normalde göğüslerime yakn duruyordu🥲
aybalasmom Gmoli yaa anladım teşekkür ederim 😍. Size göre haftam küçük ama yine de öyle hissedince sormak istedim. Sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤️