babymom2026 11+1 haftalığım sık idrara çıkma diye bir başlık açmıştım orda bir arkadaşımız sık idrara çıkmak bebeğin suyunu azaltıyor benim başıma gelmişti yazmış tabi yargılamıyorum da bende korktum kendi kendime bunu yaşayan var mı veya doğruluk payı var mıdır?
donmez685 babymom2026 yok artık hiç sanmam sık idrar çıkmak bebeğin idrar torbasına baskı uygulamasından kaynaklı
tahamommy babymom2026 hayır canım ne alakaa 🥲 sık idrara çıkıyorum ve bebeğin suyu fazla bile, o arkadaşın rahminden su sızıyor olabilir ve rahimden su sızarken idrarın varmış gibi hissetmezsin sızar gider öyle
Briahll babymom2026 kuzum bunu diyen arkadaş baya saçmalamış😂 idrarımız rahimden gelmiyor sonuçta idrar kesesinden geliyor bebek rahmin içinde nasıl olacak o dediği😂
babymom2026 donmez685 Bende öyle biliyorum başka bir arkadaşta 11 haftalık bebek çok küçük baskı yapmaz erken gibi bir şey söylemişti sanırım kötülükten demedi tabi herkes bildiğini söylüyor ama korktum çok şükür herhangi bir tehlike risk durumum yok kanama bilmem ne yok
kyaas babymom2026 çok biliyormuş arkadaşınız 7haftalıkken bile kasıkta ağrılarım vardı doktor baskıdan kaynaklı sezeryan yerin ağrıyor demişti (ikinci hamilelik)
babymom2026 tahamommy Az daha doktoruma yazacaktım askim insan endişeleniyor elinde olmadan. Haftaya gideceğim kontrole sorcam bunu yine de o zaman tam 12 haftalık oluyorum😍 Bide şimdi hareket hissedemiyorum ya kımıldasa bile ondan korktum herhalde 🥹 Birde 11 haftalık bebek erken mi baskı yapması için küçük mü yani yakınlarda kontrole gitmedim canım
tahamommy babymom2026 aşkım belki idrar yolu enfeksiyonun olabilir, o haftalarda ben baskı yaşamadım ama herkeste farklı da olabiliyor şimdi net bişey diyemeyeceğim, zaten bebek henüz aşağılarda olduğu için bence normaldir
babymom2026 tahamommy teşekkürler canım. Enfeksiyon değil de bakteri çıkmıştı idrarimda antibiyotik kullaniyorum bu ara kusma fazla olduğu icin yutamadım aksattim günde 4 defa diyor 4 kere yutamiyorum kusuyorum sonra 1 en fazla 2 kere içiyorum bol bol su tabi ilaca bağlı kalmak istemiyorum yani vitaminlerim haric
tahamommy babymom2026 geçmiş olsun kuzum, antibiyotikte sık idrara çıkma yapabiliyor vücuttan atılabilmek için, bişey yoktur sen içini ferah tut
alinaaden Biraz relaks yasayın yaaa gebeligi bebişi de geriyorsunuz böyle 🥲 ben test yapmaya gidiyorum çok gerginim 😆😆
babymom2026 alinaaden yapta at kız bekliyorum hadi 😂 Sayemde çocuk doğar doğmaz gergin sinirli bi şey olacak ya bide ben gibi koç burcu olacak ortalık savaş alanı 😂😂
babymom2026 Briahll Bende bagdaştıramadım geceden beri düşünüp duruyorum araştırdım bulamadım buraya yazdım ☺️
tahamommy babymom2026 yok hala doğurmadım 🥴 son 8 gözüküyor ama ne gelen varr ne giden bekliyoruz bakalım 😍
anneolmakneguzel_ babymom2026 hayır canım yaa, sen doktorunu dinle. Burda ki herseye aceba dersen ohooo, kendini güzel bilgilendir evhamlanma, kagan kocatepe var youtube herseyi ordan ogrenebilirsin ve kendi soktoruna sorarak