kartanesi___ haftada özelde %70-80 kız dedi dün de devlete gittim 17. haftada doktor %80-90 kız dedi ama kendimi kıza hazırlasam mı hâlâ emin değilim
Busranur_mnts kartanesi___ muayene ederken bacak arası pozisyonunu gördünüz mü ben kendim de bakıyorum ekrana doktor kız demişti pipi görmedim yani kız olduğuna eminim 😅 13 ve 14. Haftada özel kız dedi 17. Haftada devlet de kız dedi
Ebru0 kartanesi___ bende 14+5 gittim doktorum ameliyattaydı onun yerine asistan doktor baktı. Cinsiyeti biz sorunca söyledi. Yani çok emin olmamakla bir tahminde bulunanacaksam kız dedi. Bizde hicbirsey anlamadık
akkoyun21 kartanesi___ zaten büyuk yüzdeliği verip kız demiş siz de kabul edin bebeğiniz kız 😊Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
kartanesi___ Zeynep248 işte doktor kesin diyemem deyince çok arada kaldım ben de bir evet bebeğim kız diyorum bir ya değilse diyorum
kartanesi___ Busranur_mnts Gösterdi ama açıkçası pek anlayamadım😂bu postta ilk yüklediğim fotoğraf bacak arası anladığım kadarıyla
kartanesi___ akkoyun21 Amin inşallah ya zaten bu belirsizlikle bile kızımı çok benimsedim değişse üzülürüm🥲💖
Busranur_mnts kartanesi___ bacak arası değil canım yandan görüntüsü işk fotoda olsun doktor yüksek ihtimalle kız demiş erkek olsa görünürdü bu haftaya kadar
kartanesi___ ebobel mutlu resim sitesine yükleyip linkini kopyaladıktan sonra buraya yapıştırıyorsunuz
Busranur_mnts kartanesi___ az çok anlıyorum ben resimler genelde net olmuyor da dokotr ultrasonla bakarken ayan beyan belli oluyo herşey muayenede ayağını kıpırdattıysa doktor görmüştür
kartanesi___ Busranur_mnts Evet ama işte bu da genital organlar bazen geç oluşabiliyor falan dedi bir tek doğunca emin oluruz cinsiyette doğmadan önce kesinlik belirtilmez dedi
Busranur_mnts kartanesi___ net gösteren var ya detaylı ultrasonda 5. Ay oluyor zaten kesinleşir net görülünce