eylulahsenn Merhaba mardin devlet hastanesinde doğum yapmış ya da doğum yapacak olan annelere bilgi verebilir mi? Doğuma takipli olduğunuz doktor mu giriyor? İkinci gebeliğim ilki sezaryendi ikinciside öyle olacak muhtemelen. Odaları nasıl ?
vanilya_kokusu_ eylulahsenn ben ilk sezeryan oldum orda çok güzel geçti ikinci ye de gidiyorum şuan oraya bu arada İbrahim batmaz var doktor çok ilgili tavsiye ederim p doktoru ama ilk sezeryanim ona denk gelmedi malesef
eylulahsenn vanilya_kokusu_ çok teşekkür ederim. Randevu bulmak gerçekten zor bir de. Mustafa Anıl turhana gitmiştim ondan da memnun kaldım. Bir de İbrahim hocaya gideyim
vanilya_kokusu_ eylulahsenn valla tüm dokrorlae bu sene gelmiş ama İbrahim hoca kaç yıldır orda ilk gebelikte ordaki tüm doktorlar bana bebeğimin öleceğini söyledi karnımda 30. Haftalıkken en son İbrahim hoca ya denk geldim Allah ondan razı olsun dedi öyle bişey yok benim takibim desin artık beni 41 e kadar getirdi bugünde kontroljm vaedi çok güzel bakıyor evet randevu bulmak zor ama ona bulmadan gitmiyorim 😅
eylulahsenn vanilya_kokusu_ yaaaaa çok iyi. Allah razı olsun o doktordan. Sizin adınıza sevindim. En kısa zamanda ben de gideceğim ona