Ecmbalci kızlar sabah kalktım bogazım kurumus ve acıyodu sonra daha kotu olmaya basladı suan hıc konusamıyorum bıle artık acıso kulaklarıma vuruyo doktorumu arıycam tabıkı sabah gerekırse gıdıcemde ama gereklı olmadıkca ılac asla kullanmam normalde de oyleydım o yuzden bıldıgınız acısını azaltıcak mıkrobunu kırıcak tarıfler varmı ? Bıraz yumusasın dıye ballı süt ictim ama fayda etmedi
Ysn Ecmbalci tereyagi ve pekmezi eritip sicak sicak ye iyi geliyor bogaz agrisina Allah sifa versin..
Selim_Alparslan Ecmbalci bal zencefil ve az karabiber macun haline getir canım benim öyle geçti güzel yakıyor
Yadigar14 Şu an bende de aynı durum var canım gece 3 de uyandım papatya çayı yaptım bal ve limon kattim şimdi iyiyim çok şükür
Ecmbalci Yadigar14 papatya cayım yok ama bala lımon sıkıp ıkı kasık yedım sankı git gide daha kotu oluyo aglıycam sinirden
Rabiaeser Ecmbalci pekmez yee bir kaşık boğazını yakıyor yakıncada gecmesede acıyı hafifletiyor ben öksürük olunca yiyordum
Rabiaeser Ecmbalci bilmiyorum sen yinede 1 kaşık al sadece kaç haftalıksın birde araştır canım bazıları iyi gelmeyen yiyecekler düşük yapabilir Allah göstermesin
kurabiye1 Aynı durum bende de var bütün gece uyuyamadım😔 dün doğal pastil yaptım biraz rahatlattı belki sizin içinde faydalı olur tarifi buraya bırakıyorum https://www.nefisyemektarifleri.com/bogaz-pastili-yapimi-oksuruk-grip-soguk-alginligi/
Ysn Ecmbalci yok cnm guzel oluyo ama inan bogaz agrisini kesiyo direk bi ölçüsü yok ben goz karari yapiyorum ilik ilik tuket ama işe yarasin ben ne zaman yapsam işe yaradu