busetatli mrvsyh biz Muhammed Emin e karar verdik ama diger begendiklerimizi yazayim sizede fikir olsun. Enes, yasir, asaf, kayra, bera.
hshshshs Bende Muhammet isminin düşünüyorum ve yanına emre çok yakışıyor tavsiye ederim inşallah o günleri görürsem Muhammet Emre koyucam 🤲🤲
Klc123 busetatli ay ilk defa biz bu sene birinden yasir ismini duydum🤩 nasipse benimde haftaya doğumum var bebeğimin adı yasir olcak💝🤩
busetatli Klc123 sağlıkla gelsin insallah bizde kararsız kaldik yasir ismini bende çok begeniyorum ama en son Muhammed Emin e karar verdik ☺️
ipek63yldz_ mrvsyh Oğlumun Adı Muhammed Ali şuan 2 yaşında 🤲🏻❤️ O zaman baya şey düşündük Asaf Göktuğ Alp gibi ama içimize Sinen Sadece Ali oldu Muhammed Ali Koyduk hayırla ismiyle yaşasın inşallah 🤲🏻❤️
Fuunndaaa mrvsyh cinsiyet erkek olsa Muhammed Alparslan düşünüyordum, cinsiyetleri kız ikisininde artık kız ismi düşüneceğiz :)
Deletedmom_297 mrvsyh muhammet zaten uzun bir isim yanına her isim yakışır ama tek olmaası taraftarıyım ilerde baya zorlanılabiliyor 2 isim arı soy isimle çok uzuyor
feyzavemercimek Deletedmom_297 ama ağır geliyor bazı çocuklara diyorlar ya sade Muhammedi taşıyamaz gibi düşünülmüş olabilir