Sarees Sun23 aşırı yorgunluk ve uykusuzluk açlık azaltıyordu anlıyordum , maalesef azaldı zamanla çünkü dinlenme fırsatım hiç olmamıştı … azalınca bebek emmek istemedi , emmeye emmeye bitti acımadı sızlamadı yavaş yavaş kurudu gitti
Addile Sun23 sizinkide sağmayı bırakınca kesilir ama ilk günler dikkat edin azaltarak gidin bir anda bıtakınca mastit oluyor ateş yapıyor ağrı titreme
Sun23 Addile ben kesilmesini istemiyorum bebeğim henüz 3,5 aylık. Doğum sonrası ilk kez regl oldum onunmu etkisi var yoksa sütümmğ kesiliyor anlamıyorum. Toplam 150-180ml civarı gelirken suan 30-40 geliyor maalesef
Addile Sun23 emzirmeye çalışın ten tene temas önemli memeyi almasa bile göğsünğzde felan yatırın plastik meme ucuyla felan denemiştim benimde hemen almamıştı memeyi 1 ay uğrastık nerdeyse
poncikveannesii Sun23 adet dönemlerinde süt azalır gayet normal bu arada emzirme metodu deneyin 10 dk sağım 20 dk dinleme tekrar 10 dk sağım vs gibi bi yöntem var power pumpıng onu yapın
Sun23 Addile slikon uç alıyor fakat sütüm çok az yinede yapayımmı. Düzenli sağımda yapıyorum her zaman fakat bir anda azaldı
Sun23 poncikveannesii tamda şuan yapıyordum power pumping. Bu kadar azalırmı ben ilk kez oldum o yüzden sütüm azalınca çok üzüldüm
akkrn Sun23 ne oldu son durumunuz :( bana da sütüm azaldı gibi geliyordu ve adet olmuşum bugün. Geri düzeldi mi? Aşırı stres yaptım adet olduğumu görünce benim de oğlum 3.5 aylık
Sun23 akkrn hiç stres yapmayın. Sağımlarınızı emzirmenizi azaltmayın. Sadece emziriyorsanız mutlaka sağomda yaparak beyne daha fazla süte ihtiyaç var sinyalini verin. En önemlisi su ve beslenmeye cok dikkat edin. Benim düzeldi çok şükür. Tüm bunları yaparak desteklediğimi düşünüyorum. Aynı zamanda solgar ve bestlakda kullandım. Regl bittiğinde yine bir süre azdı ama sonra toparladi. Sizinde öyle olacaktır
akkrn Sun23 yaklaşık 3 saatte 1 emziriyorum sağım yapacak vakit kalmıyor gibi geliyor yani sağım yaparsam o arada diğer emzirme saatime süt az olmaz mı
Sun23 akkrn hayir sakin öyle düsünmeyin ne kadar süt çıkışı olursa o kadar sür artıyor. Emzirme sonrası 20-30 dakikalık sağım yapın bu size dahada süt yapacaktır. İnternettende bakıp arastirabikirsiniz. Bu yöntem cok arttırıyor. Power pumping yapın oda cok arttırıyor