Minikcivciviimm gamzetrk aaa hadi bakalım evet erkek benim valla ben ovulasyon ile takip etmistim haziranın 7sinde koyulasmaya basladi 8nde koyuydu baya 9nda siliklesti cizgi. O arada oldu gibi benim ama çok ilgili de değil ya ovulasyonla Alkah neyi nasio ederse öyle bakıyorum ben çünkü ovulasyonla takip edip kızı olanda var
Minikcivciviimm gamzetrk mide bulantiniz vs oldu mu benim hiç olmadi mide bulantim falan olmadı kesede ne yuvarlaktı ne tam fasulyeydi degisikti ama yüzük testi ve cin takvimi erkek diyordu eşim çok dua etti erkek evladımız olsun diye tabii ki öncelik sağlıklı olmasıydı ama benim icin fark etmezdi o erkek çok istiyordu ilk çocuğu
gamzetrk Minikcivciviimm bnde oldu canım midem bulandı kusmam oldu bnm bir oğlum var onda olmamıştı hiç bunlar siz kaçıncı haftada öğrendiniz
Minikcivciviimm gamzetrk ben cok erken öğrendim ya geciktigim ilk gün öğrendim kan verdim 450lerdeydi betam 4-5 haftalıkken öğrendim yani bu sizde farkliysa belki kızdır yengemin ilk kızdı cok midesi bulanmisti vs ikincisi tamamen farkli gecirdi erkek oldu anneminde oyle abinin hamileliği ile seninki cok farkliydi diyor
gamzetrk Minikcivciviimm bnde adetim 4 gün gecikti o zaman test yaptım çıktı cinsiyeti ne zaman ögrendiniz açaba
gamzetrk Minikcivciviimm Rabbim gönlümüze göre versin sağlıklı bir sekilde kucağımıza alalım inşallah🙏 kilonaldın mı canım
rvsss gamzetrk ay ilk gebeliğiniz mi bu 14 haftalığım hiç göbeğim yok neredeyse birden mi Çıkıyor bu göbek ne 😅
gamzetrk rvsss ikinci bebiş canım bir oğlum var bnm çok göbegim çikmiyor biraz o etek dar ondan öyle görünmüştür dıstan belli olmuyo zaten Bnmde 😊
Minikcivciviimm gamzetrk tam 16+0 da öğrendim canım hareketliydi zaten gördüler direk iki ayrı doktorra erkek dedi hatta 2 gun sonra bilkente gitmiştim girişim olsun diye oda erkek dedi 😀
Minikcivciviimm gamzetrk amin canım amin. Yok hayir yani bu haftaya kadar almamıştım 500 gr falandim ama dun tartildim 51,5 çıktım tok karnına gerçi ortalama 1,5 kiloya yakın kilo aldim oda bu son haftada oldu
Minikcivciviimm gamzetrk alırız ya bol bol ben ilk neden almiyorum diyordum ama hem yapı meselesi hemde daha sağlıklı zaten alacağız ne kadar az alırsak o kadar bizim için iyi bir şeymiş önemli olan bebişlerin sağlığı
Minikcivciviimm gamzetrk evet evet ya bakalim bu zamandan sonra almaya başlıyormuş heralde 16 haftalıkken 140 gr di 23 ekimde detayliya giricem çok merak ediyorum