ayaz75 Uyumayan varsa yazabilir mi bu saat oldu uyuyamadım. Karnımın altından başlayıp tüm karnıma yayılan kasılma gibi olan ama başlayınca resmen kilitleyen şey mi oluyor sancı? Nolur yardim edin çok canım açıyor.
Deletedmom128 ayaz75 Ritmik devam ediyor mu? Sürekli mi? Dakika tut. 20 dk bir dakika devam ediyorsa, 10 dakikada bir dakika devam ediyorsa vs. Doğum sancısıdır. Belinden kasıklarına doğru sancı iner.
MerveNural ayaz75 gece 1 den beri once 10 dakika arayla hafiften başlayarak sanci giriyordu yaklasik 2 dakika sürüyor belimden bicak gibi saplaniyor bebek tas gibi oluyor ve adet olacakmis gibi ağrıyor. Bu saae kadr 7 dakikaya indi halen oluyor. Ama suyum nişanım gelmedi her zaman da gelmezmis
Gmzcngi MerveNural bence sen hazırlan hastaneye git canım acılmanda vardır belki evde bebeğin nasıl oldugunu kontrol edemezsin ama hastaneye gidersen nstye bağlıyolar boşuna evde bekleme bebeğide riske atma burda biri daha önce yazmıstı büyükleri dinlemiş bütün sancıyı evde cekmiş saatlerce beklemiş hastaneye gec kalmıstı kötü şeyler olmuştu Allah korusun bir avazda al kucagına insallah🤲 Bekle evde duş al vakit gecir diyenleride dinleme duşun bebeğinden daha önemli değil
Elikkk Canım çömelme hareketleri yap sıcak bir duş al hastane çantanı hala kontrol et oyalan kahvaltı yapmaya çalış eğer bunlar bittiğinde ağrın hala dayanılmazsa doktora git ilk doğum mu olacak
Elikkk Gmzcngi yanliz ben postun altindayim bir fikrin varsa bunu dumduz söyleyebilirsin görünmüyor falanmıyım senin gibi bende yardımcı olmaya çalışıyorum insani bi şekilde bence diyerek yoruma başlayabilirsin yani
Babyborn ayaz75 gerçek sancı belden girer derler, ama tabii belli olmayabilir . Ilık bir duş alın, yiyebilirseniz bişeyler yiyin. Ondan sonra baktınız geçmiyor artış var hemen doktora gidin. Sağsalim alalım kucağımıza inşallah 🙏 bugün bizde 39 haftalık olduk
Vefas ayaz75 Bebiş geliyor sanırım Hakkına hayırlısı bir avazda alırsın kucagına inşallah ❤️ haber et bize cnm
ayaz75 Kızlar benim 1cm açılma varmis ama nst de sancı çıkmadı. Ama rahim ağzı tamamen yumuşamış dedi dr bakalım ne olacak herkese çok teşekkür ederim.