Rabiaaykut Kızlar merhaba 38 +3 ken bi gun öncesinden konusmustm oğlumla artık gel yavrum seni taşıyamıyorum demistim 28 subat sabahı suyum geldi hastaneye geldik 1 cm aćılmam vardı sancı odasına aldılar 8 saat sancı çektim kendi sancimi cetim ama bana suni de takmislar haberim yok daha sonra cok siddetlendi tabi benim ilk gebeliğim 8 saat sonra doğum yaptım dikişlerim çok fazla istedikleri gibi ıkınamadım halbuki elimden geleni yaptım ama zaten böyle olunca karnına bastırıyolar şimdi hastane odasındayız oğlumla 😍dikislerim sızlıyo ama bebeginizi kucagınıza alınca geciyo tabiki yarın taurcu olcaz 24 saat gecmesi gerekiyormus .Sizlerde sağlıcakla bebeginizi kucagınıza alır kolaylıkla doģurursunuz ❤😇
Erfat Rabiaaykut tatlim hastanedeki doktorlar nasıl doğumhanedekiler felan? Bende oraya gidiyorum 36 haftaligim
MasaaL Rabiaaykut Canım geçmiş olsun.. snaa sormadan neden suni verdiler, sormaları gerekmez miydi? Ve hastaneden memnun kaldın mı ben de orada yapacağım Allahın izniyle 37+3 oldum. O gün acil’de nst’e girmiş miydin? 😊
Rabiaaykut MasaaL MasaaL Acile geldim alttan muayene ettiler daha sonra sancı odasına aldılar orda nstye bağlı kaldım kendi sancılarımı cektim suniyi 12 ye kadar doğum olmazsa baslicaklardı ama başlamıslr sonra sancılarım çok şidetlendi ama ilgiliydi doktorlar seni yönlendiriyor