ikranil Gebeliğim ve hamilelikte koku hassasiyeti oldugu icin esimden o kadar tiksiniyorum ki ya midem kalkiyo eve girdiği an kokusu bana geliyo cinsellik ne durumda siz düşünün 🥹 sadece bendemi var bu sizlerdede oldumu
nurssmom ikranil normalde eşim terliyken bile sıkı sıkı sarılır yatardım şuan mümkünse kokusu burnuma gelmesin 😂 nedense tuhaf geliyor ama sadece onun için geçerli değil genel insan kokusuna bi hassasiyetim var
ask7_ ikranil tiskinmeyi bırak yanımda istemiyordum hep kokuyor gibiydi oysa mis gibi kokuyordu malas3f oluyor
senem0987 Koku olarak kocamdan değil kendimden tiksindim 😂😂 hergün duş almama rağmen sanki ter kokuyorum önceden asla kendi kokumu almazdım cinsellikten soğumudum bende eşim bana dokununca öpünce sanki tecavüze uğruyormuş gibi hissedip geri çekiliyorum 😂😂
Elif-Salih ikranil maalesef yatak odasında yatmadım uzun zaman yatak odasi ve eşim çok kötü kokuyordu bana sogan tavuk etten tiksinmedim yatak odasından tiksindim 😅
zeh6363 ikranil aynı durumu yaşıyorum malesef eşim çok parfüm sever hep parfüm kokar o yüzden şimdi bile ayrı odalardayız 11 hafta olduk ne zaman geçer bilmiyorum ama çok agresif onu istemediğimi düşünüyor
Addile ikranil üzgünüm geçmiyor 😂 34. Haftadan bildiriyorum koku hassasiyeti korkunç bişey kendimden çocugumdan kocamdan herkes kokuyor gibi geliyor çitilemek istiyorm