umynurr Anneler ilk gebeligim bildiginiz guvenilir bebek kiyafet siteleri varmi yada onerebileceginiz
Aysgllarkn umynurr merhaba ben hep ebebekten almıştım, kampanyalarla çok uyguna da geliyor. Gayet kaliteliler 🌺
Minikeller38 umynurr e bebek , lc wakiki , civil , Trendyol cigit , Trendyol Vauva genelde buralardan alırım .
dedimolabilirrr umynurr ben hep online aldım mağaza gezmedim hiç. E bebek, minicity, civil, hm ve cigit. Hepsinin sitesini aç indirimlerini takip et canım özellikle e bebek hafta sonları güzel indirimler oluyor
adatuna umynurr hm’den almıştım ilk 6 ay kıyafetlerini hem tarzı hem renkleri çok cool ve kullanışlı bence
Minikeller38 umynurr yeni doğan çok küçük ve dar oluyor eğer 3 kilo üstü çocuk doğarsa yeni doğan olmuyor bide yıkayınca mutlaka çekiyor . 0.3 her zaman daha iyi büyük olsun küçük olmasın kafasındayım hep . Yani çekme payı her zaman olmalı her kumaş bir olmuyor .
dedimolabilirrr umynurr canım valla kıyafet almadım ama muslin örtü penye battaniye aldım, kızıma tokaları, süslü babetlerini, çoraplarını falan aldım çok güzel geldi bir de fiyatı bedava gibiydi 😅
Minikeller38 umynurr bence sizinle hiç alakası yok ya bende minyonum ilk oğlum 3600 doğdu aldıklarım elimde kaldı ondan diyorum . Oğlum eşimin ailesine çekmişti . Eğer genetik cinste varsa zaten 38-40 haftayı dolduran bebek mutlaka 3 üstü oluyor .
Bumah umynurr breze diye bi sayfa var ogluma bir sürü tulum battaniye aldim cok guzeller pamuklar fiyatida uygun tavsiye ederim
Rabiul umynurr kızıma hm den zıbın almıştım çok kaliteliydi tekrar hamileyim bu bebekte de kullanacağım , e bebek lcw hm çok güzel LCW de kupon veriyor uyguna geliyor
Rukiyeinci94 umynurr İstanbul’da oturuyorsanız bebe çeyizi kesinlikle öneririm.HM den yaptım çoğu alışverişimi ama evde günlük giyeceği pijamalar vs isterseniz hem kaliteli hemde çok uyguna oradan da tulum zıbın aldım.