Tatlisanne 38+5 haftaligim Mide bulantım ve baş ağrım çok var neden olabilir aceba korkmaya başladım kızlar ?
Seymakayaoglu @Tatlisanne kuzum yedigin biseymi dokunduki 🤔 zamaninda gelmis sanki ama dogum belirtisi gibi durmuyor sancin falan varmi bebek oynuyormu
Tatlisanne Seymakayaoglu bilmiyorum ki canım bebegimin hareketleri çok yoğun değil çok endişelendim şuan yaaa
NekwaSultan Tatlisanne acilma oldugunda bulantı yada kusma olur genelde bi acile git canim cok kötüysen yoksa bekle
Tatlisanne NekwaSultan eşim gece çalıştığı için şuan gitme imkanım yok maalesf 😖 yarın böyle devam ederse gidicem
NekwaSultan Tatlisanne Rabbim yardımcın olsun canım benim kimsen yok mu arasan yanina gelseler en azindan
Tatlisanne Mom534545 neden sezeryana aldılar ki neden kusuyormis daha doğrusu benim baş ağrısı ve migde bulantısı var şiddetli bi şekilde
Tatlisanne NekwaSultan saol canim Allah razı olsun var canım bu saate kimseyi rahatsız etmekte istemiyorum o yüzden
Mom534545 Tatlisanne bilemiyorum canm zaten sezeryanla olacaktı herhalde kusma kötü etkiliyor riske atmayalm demiş doktor erken sezeryanla alndı
MasaaL Tatlisanne bebegiin hareketlerine dikkat et hareket etmmiyprsa git doktora. Benim de hafiften mide bulantm oluyor 37+1 ‘m.
Tatlisanne MasaaL gittim canım doktora doktor mide bulantısı olsun istiyoruz biz dedi rahim açılıyormuş 1 cm acikligim varmış 🙈🙏🙏
MasaaL Tatlisanne Anaa ara ara benmde hafiften oluyor mide bulantısı özellikle sabah benimde mi açılmam var acaba 😂