Semanur_71 talasli kesinlikle bide canim annelerim evlafimizin ahireette isminden bile sorumlu olacağız gercekten manasi be kendisi guzel isim koymaua bakmaliyiz emanetlerimiz icin ilk gorevimi guzel manali isim olmadi diye dusunuyorum Benim kizimin afi da zeynep sare İkinciye hamileyim muhtelemem kiz dedi doktorum ama kesin degil kiz olursa Amine ismini begeniyorum inci Ahsen ama bakalim
ElaEge Semanur_71 öneririm ismin güzelliğinin yanında çok aklı başında zarif bi kız 1.5 yaşında ama bişi istediğimde hiç ikiletmez getirir uyur kalkar gelir çok sevdiğimden hemen ikinci çocuğu istedim💖
Elifinizz5461 Deletedmom_297 Leyla Ebrar Gökçe Elisa Eslem Cansu Erva Ceylin Beyza Benimde aklıma gelen isimler bunlar
diva01 🍒İpek Sare 🍒düşünüyoruz rabbim nasip ederse Aralık 12 doğum 83 günümüz kaldı 🧿🧿🫐ablalar parla ve Asya istiyor abi Kumsal Ece istiyor baba Hasene olsun dedi enson İpek Sare de anlaştık 😆😆 ikinci bir seçenek te ben dedim Eliz Umay,
Smr5353 feyzavemercimek yaa bende aynı birtürlü içime sinen bişey bulamadm yq hepside birbirinden güzel isimler halbuki
Ayfer_alkc Bende kızıma İlay ismini koymayı düşünüyorum eşim iki isim olsun dediği için yanına isim arıyoruz.