Deletedmom_297 Aylin Elif Zeynep Defne Ece İlayda Asya Nazlı Yağmur Selin Duru Melis Ceren Ayşegül Nehir Hazal İrem Aleyna Mira Yaren Serra Şirin Beste Lina Eylül Selma Esra Naz Hira Rabia Cemre Merve Hülya Sude Melike Nisan Feray Beril Şebnem Buse Elvan Dilara Gülce İdil Rüya Pınar Yasemin Dila Lila Asude Selda Ekin Cansu Funda Melek Öykü Damla Beren Işıl Simge Gülşah Aybüke Aysun Sevgi Nil Ahu İnci Feyza Alara Pelin Melda Gülsüm Reyhan Sıla Şule Yıldız Sevda Alev Hande Gözde Filiz Aslı Necla Tuğçe Berrak Gülşen Özge Meryem Nazan Figen Elifnaz Özlem Gül Sema Meltem Lale Derya Nisa Efsun Hüma Irmak Özgecan Berna Sevil Nilay Yeliz Arzu Şeyma Tuana Almina İklim Rüveyda Gülperi Nayla Nisanur Hümeyra Elifsu Ayşen Şahika Ceyda Zeliha Ayten Gülcan Emine Yaseminur Melisnur Melina İlke Sıla Nur Damlasu Elifsu İremnur Hazalnur Selinur Beste Nur Duru Nur Asya Nur İlaydanur Ecrin Lara Ela Neva Mira Nur Alara Nur Ada Arzu Nur İdilnur Nazlınur Berfin Sude Nur Melis Elif Lina Nur Ceren Nur Dila Nur Eylül Nur Selda Nur Damla Elif Ayla İkra Aylinn Nazenin Reyhan Nur Elif Naz Hazal Elif Melek Nur Melisnur Elif Cansu Nur Sıla Elif İrem Elif Arzu Elif Lale Nur Şirin Nur Gülşah Nur Nilay Nur Hira Nur Yaren Nur Ela Nur Ecrinn Ayşenur Nehir Nur Selin Elif Alina İdil Elif Duru Elif Beste Elif Esranur Hümanur Pelinn Zeynep Elif İlayda Elif Meldenur Damlasu Elif Asudenur Lina Elif Miranur Aleynur Hazelnur Elif Lina Ecrin Elif 200 Sude Lina
dedimolabilirrr Deletedmom_297 ayy bütün baktığım isimler var ama şuan karar verdiğimiz isim yok 🙈 Meyra olacak kızımın ismi inşallah. Güzelliği ve aklıyla çevresini aydınlatan kimse demek 💕
balbocegii Deletedmom_297 hepside çok güzel isimler hamileyüm cinsiyet daha belli değil ama kız ismi şu aralar inci sare çok hoşuma gidiyor 🥹
mehmetsaki Deletedmom_297 ilk kızımın adı narin şevval ikinci kızıma da biiznillah Hatice kübra katacağız🥰🤲
Tatli_bebek12 nurdan021 bugün 40 miz çıktı inci koydum kızımın adı ilk çok tereddüt ediyordum seslenişi nasıl olur diye şimdide iyiki diyorum bence inci cik güzel bir isim kızıma çok yakışti
feyzavemercimek Dogproff aynı dertten muzdaribiz 200 ismi de vırt zırt diye diye okudum. Allahım inşallah kalbime dokunanı buldurur bu ne zor işmiş
mrs_mert Heyecanlianne-1 yaa kızımın adı da Gökçe Nil 💜 şu an 6 yaşında 🥰 sağlıkla gelsin sizin de prensesiniz 🐣
Yogurtlupilav Dogproff Deletedmom_297 feyzavemercimek kızımın adı “Laren” 🧚🏻♀️😊 Farklı sanıyordum ama kapı süsü yaptırdığım hanım efendi “son 3 ayda 4 tane Laren geldi” dedi 😄
Smr5353 feyzavemercimek yaa bende aynı birtürlü içime sinen bişey bulamadm yq hepside birbirinden güzel isimler halbuki
Haniff kontesnk ne tesadüf benim eşim daha ortada çocuk yokken bile Umay gökçe diye diye gezmeye başladı eşim iki isimli o yüzden bebeğimize de iki isim istiyor ama bende kumsal ela diyorum anlaşamadik henüz 😄