ongen merhabalar 🙂 14. Haftadan itibaren Feyza hanım a takipliydim. 14 hafta itibaren doğum paketi aldım 69 bin tl ödedim. Zorunlu sezeryan oldum bebeğim kilo alımı sorunluydu büyümüyordu büyümemesi için sebepte yoktu herşey normaldi. Herşeyi denedim olmadı 36. Hafta da karaciğer enzimlerim yüksek çıktı 37. Hafta da kontrol de artık beklemeyelim dışarda büyütelim bebeği dedi hoca ama ben normal doğum yapmak istiyordum tekrar kan verdim bu sefer daha yükselmiş değerlerim 1 gün bile bekletemem 2 miz de bebeği sağlıkla dünyaya getirmemiz gerek yarın acil sezeryan alacağız dedi Feyza hanım. Orda ağladım eve geldim ağladım gittim hala ağlıyordum korkuyordum beklemediğim bi anda gelişti herşey. Sağolsun ameliyat ekibi Feyza hanım beni teselli etti sakinleştirdi sevgiyle yaklaşıp benim yanımda oldular. Çok şükür ki Feyza hanım böyle bi karar almış bebeğimin kordonu kendi içinde 2 ayrı düğüm olmuş ve bebeğim boynuna kordon dolanmış ( doktor dolanmamış resmen kendini boğmuş dedi) Allah korusun beklesem bebeğime birşey olabilirdi. Bu anlamda doktora gerçekten güvenip teslimiyetli devam etmek gerekiyor. Çok çok memnun kaldım ameliyat ekibinden de Feyza hanımdan da. Hastane olarak ta sürekli gelip serum vs taktılar ağrılarım da daha çok ilgilendiler bebek hemşireleri çok ilgilendi emzirme vs ile çocuk doktoru Berat hoca çok iyi bi doktor oda sürekli geldi bilgi verip takip etti. Genel olarak memnun kaldım