Deryz nilsumm 14 ekimde bekliyoruz ama daha erkende olabilir hiç bilmiyorum artık hazırız herşeye şuan 36+4 deyimm🥰
Hizliveofkeli Rozerinnn6301 bana 38-39 arası demişti. Bugün tekrar konuştuk mesela. Kasımın ilk günleri daha uygun olur dedi. Sezaryen olduğu için 40 haftayı beklemeyiz tabi.
SuEr_Tu1512 happyboy_ Benimde şuan öyle gözüküyorrrr🥹 2.gebeliğim özeldeki doktorum 38.haftada alırız yani 20 Ekim gibi demişti, devletteki doktorum henüz bişey demedi, 2 hafta sonra der herhalde 🤷♀️ Şuan 33+4üm☺️
SuEr_Tu1512 happyboy_ Yakın arkadaşımda hamileydi, devletteki doktorlarımız aynıydı. Onun bebeğinin kilosu biraz azdı, 39u bekletti🤷♀️
NurAyse_nur nilsumm ekim sonu inşallah 🩵 doktora gore 21 inden sonra ama ben beklemek istedigim icin 28 fln hayirlisi inşallah 🤗🤲🏼
Huulya 37+0 ben de. Hafta içi randevum var dogum şeklimi net degıl henüz ama makat gelişti en son bebek. Oyle olursa sezeryan olacak. Sezeryan kararı alan anneler neden sezeryan denildi size
Meyra-tt Benim ilk gebeligimde 42 ye kadar bekledik dogmadi acilmam falanda olmadi sezeryan karari aldik doktorumla birlikte, ilkki sezeryan olunca 2.de sezeryan oldu, bu 3. Dogumum o da sezeryan olcak mecbur
Ays_12 Kızlar benim tarihim de kesinleşti artık . 6 Ekim . 40. Haftası 29 ekime denk geliyordu da normal doğum olmayacağı için birde bebeğimin kilosu az olduğu için tarihimizi belirledik .
happyboy_ 3 ekimde tam tarih belli olucak öngörülen 20 Ekim sezeryan denildi ama bana korku basıyor genel olarak ameliyattan korkuyorum 😆