Dogaguler arzusss000 hayırlısıyla allahın izniyle düşer merak etmeyin olumsuz birşey olsaydı bence şuana kadar çoktan haber verilirdi. İyi düşünün iyi olsun. Siz stres yaptıkça yavrunuzda etkileniyor güzel sağlıklı beslenin bol bol emzirin süt sağıp kaşık yada şırınga ile bol bol içirin. 10-12 çok yüksek değerler değil yükselse bile fototerapi ile düşürürler. Herşeyin çözümü var çok şükür.
Ceymisbon arzusss000 heeerşeye baktırmıştım şuan kızım 2.5 yaşında o zamanlar ama her şeye baktırmıştım yani
Ceymisbon Zaten bebiş eğer kilo alımında sıkıntı yoksa sürekli sürekli uyumayıp tepki veriyorsa kanda vs hiçbir sorun yoksa sadece rengi sarıysa göz bebeğide dahil büyük ihtimal anne sütü sarılığıdır Buda en zararsız sarılıktır hiç korkma 🫶
arzusss000 Rabia_nur252 merhaba evet Selçuk tıp fakültesine hematolojiye gittik dr karaciğer tetkiklerine gerek duymadı bilirubin totalde 9 çıktı burda da kanla bakıldı. Takipte olun yine de ara ara kendi bulunduğunuz yerde baktırın bilirubine dedi. dün cihazla teninden ölçümde 12 çıkmıştı bugün kanla 9 çıkınca biraz ferahladık. Üç aya kadar sürebilir dedi
Dogaguler arzusss000 çok sevindim dünden beri aklımdaydınız 😊😊 inşallah kısa süre içinde tamamen düşer değeri .
merveasilorhan arzusss000 benimde oğlumun öyle olmuştu idrarda redüktan madde negatif gelmişti tekrarlanmasını istediler sonra eser miktrar düşmüştü sonrada bitti uzamış anne sütü sarılığı dediler