Deletedmom_297 Kızlar liste hazırladım fikir olsun Göktuğ Ömer Yiğit Aras Eymen Arda Poyraz Emir Ayaz Mete Alper Alperen Alparslan Alphan Kerem Çınar Deniz Umut Alp Alpay Arel Atahan Tuğhan Aybars Baha Batur Can Doruk Kayra Karya Sarp Mert Rüzgar Tunç Gökalp Koray Asil Atilla Alpkan Atlas Aslan Barlas Cenk Çağatay Çağrı Dora Ediz Ecmel Gökmen Görkem Güven Ilgaz İlbey Kaya Kıvanç Miraç Oğuz Ozan Semih Soner Taha Toprak Yaman Kuzey Demir Pars Bora Ege Batı Dorhan Tan Onur Umran Erdem Kutay Timur Alpkanat İlter Berk Batuhan Eray Özgür Yiğitalp Altay Taylan Noyan Kaan Emrah Cem Tolga Serhan Hakan Murat Baran Canberk Boraalp Taner Ercan Tunahan Fırat Yekta Umay Tolkun İlhan Burak Göktürk Bulut Emirhan Doğan Kutlu Tayfun Samet
SuEr_Tu1512 Deletedmom_297 Maşallah kıızz bu neee 🤭 İlk oğlumun adı Tuğra, ikinci oğluma da Göktuğ istiyorum inşallah 🙏
Deletedmom_297 Gokturkmom_ Bizde daha sevgiliyken işte oğlumuz olursa Göktürk koyalım falan diye konuşmultuk o gün avmde bir çocuk önümüze çıktı annesi Göktürk diye seslendi eşimle birbirimize baktık ve bizim için çok güzel bir tesadüftü .❤️
SuEr_Tu1512 Deletedmom_297 Eşim sıcak yaklaşmıyor yaa😮💨 Benimde aklıma başka isim gelmiyor ve bende başka isme ısınamıyorum🤷♀️
Seymatrkay Onca isim yazılmış. Musa göremedim. Demek ki Musa da yaygın bir isim değil. Geleceğin parmakla gösterilen isimleri arasına girer.
hilal858_ Gokturkmom_ aynen bizim etrafımızda hiç yok bu isimden o yüzden ilk sırada ☺️ beklicez bakalım daha var doğuma yaa
Deletedmom_297 SuEr_Tu1512 bende belli başlı isimler dışında çok beğensemde ısınamadığım isimler oluyor ❤️