GirlandBoy_Mom Melissayda başta çok taktım 2 hafta mücadele verdim iş güç bi kenara bırakmıştım hep emzirmeye çalıştım ama almadı işte yapacak bişey yok dedik bizde mama ve sağım ile devam
Melissayda @GirlandBoy_Mom olsun kuzum en azindan senin sütünü alıyor önemli olan bu değil mi yarasın oh gece sağım yap gece sütü yağlı ve artış sağlar emzirme danışmanından yardim bile almıştım ama işe yaramayınca yaramıyor belki sana yarar 🩷
GirlandBoy_Mom Melissayda öyle yapıyorum aşkım şimdi sağıcam sütümü vericem oğluma ben emzirme danışmanı bulamadım sağlıkocağına sordum artık verilmiyor dedi
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkım orda yoktur da e bebekte var diye biliyorum bi sor istersen ben kişisel almıştım uzaktan danışmanlık pek bi faydasını görmedim
GirlandBoy_Mom Melissayda hemşire verildiğini söyledi uzman tarafından sonra iptal edilmiş falan dedi bu hizmet daha reddetti kuzum sonradan emermi bilmiyorum ama
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkım sonradan emenler var ama çok uğraş ister ya döndürmek zor yani almayıp ağlıyorsa ne yapsan nafile. Boynuna iple oyuncak as ona bakarken dikkati dağılıp emer belki bana bunu yaptırmıştı danışman bi dene istersen
GirlandBoy_Mom Melissayda aynen canım uğraş lazım onada oyuncağı duymadım canım onu da denim bi umut işte bazen ne yaparsan yap olmuyor
Melissayda @GirlandBoy_Mom aynen öyle kuşum sen elinden geleni yapmışsın sağarak verirsin yinede anne sütü alması güzel 🥰