Gokturkmom_ Ben-Hurem-Sultan bazı doktorlar bi tık altından kesiyormuş iki izi olan var yani bu tamamen doktorla alakalı olan bi durum öncesinde sormak lazım 😂Bu arada herhangi bi gebelik durumum yok şuanda tamamen meraktan 😅
Ben-Hurem-Sultan Ftmaalm yok canım bana bişey sormadılar. Sadece ilk ameliyatımda anestezi nasıl oldu diye sordular
Gokturkmom_ Ben-Hurem-Sultan Oooff çok kötü değil mi ya madem tam üzerinden yapılabiliyor neden bunu yapıyorlar acaba 🥲
Ben-Hurem-Sultan Gokturkmom_ kesinliklee. Bende bebek doğup da gördükten sonra ameliyat masasında hocam güzel dikin iz kalmasın dedimm🤣🐰sanki 5 dk önce korkudan bayılacak ben değilmişim gibi 🤣🤣
Elanur63_ Ben-Hurem-Sultan Malesef benim çocuklar kimsenin yanında da durmuyor özelin tek avanyajı eş çocuk kalabiliyor işte bu sefer daha da zor olacak Rabim yardımcımız olsun inşallah
Ben-Hurem-Sultan Elanur63_ anlıyorum canım benimde oğlum öylede, Allah’tan bi babasında duruyor 😊 . Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş bebğinr 🌸
Ben-Hurem-Sultan @Zeynepackgz canımm naptıınn. Aklım sendee. Umarım çok güzel geçmiştir doğumun. Sende bebeğinde çok iyisindir. Kendine gelince bizi habersiz bırakma 🌸