duyqq Kızlar selam reglıma 4 gün var ben bugün kan testi verdim ve 0.27 çıktı sizce bu değer yükselir mi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı çünkü tüm belirtiler var ama bilemiyorum
ilkgozagrimhavinim duyqq merhaba, benim reglime 5 gün kala 21.9 çıkmıştı. Sanırım o civarlarda çıkar gibi..
Jdjsjsksk duyqq benim bir gün gecikmede 1.2 çıktı negatif sandım ama 15 gün sonra 4000le öğrendim beta belli olmaz herkeste farklı ilerliyor bir hafta sonra regl gelmezse yine verin test bence
Rumsamut duyqq Neden bu kadar erken tahlil verdiniz ki? Regl zamanını bekleyin zaten hamileyseniz tahlilde çıkacaktır. Regl olmazsanız gecikince tahlil yaptırın kesin sonuç öyle alırsınız
Bir1kelebek Rumsamut ahhahah o sırada benim regle 10 gün kala kan testi vermek istemem beklemek çok zor
Fnur6435 Bir1kelebek coooookkk.. varsa ona göre ilerliyim yoksa kabullenip yeni bir sürece geçeyim istiyorum. Çevremdekilere söyleyince de çok takıntılı oluyorum buna da sinir oluyorum
Rumsamut Bir1kelebek Ama negatif çıkacak ve üzüleceksiniz %90. Adet döneminde hamileyseniz eğer pozitif görmek için beklemeye değer bence. Sabırlı olmak gerek