babyhm0 fatmabogan vallah kadını canlı canlı kestiler psikolojisi bozuldu ama herkes kendi alnına yazılanı yaşar kimi de çok memnun sizde Allah’a dua edin inşallah güzel doktora rast gelirsiniz
fatmabogan babyhm0 Amin inşallah Rabbim cümlemizin korkularini gidersin hepimizi iyi doktorlar la karşılaştırsın inşallah 🤲
Gnbkn Zeynepackgz canım nasılsın toparladın mı biraz bebiş nasıl ben yarın beşinci gün kontrolüne gideceğim doktora sen gitmiş miydin hangi doktor tercih ettin çocuk için?
Zeynepackgz Gnbkn canım randevusz gittiğim için sevemedim sarılık çıktı kızımda yrn tekrr goturecegim bn iyiyim çok şükür hatta beni de görmek için 10 gün sonra çağırmışlar di ama ben gitmisken kndimide gösterdim inşallah kizimin sariligida düşer
Zeynepackgz Gnbkn bnde veriyorum sık.sik besliyorum ama yinede olmuş bez sayısı da iyi niye böyle anlamadık sadece hiç uyanmiyor en büyük Belirti.bu asla aydramiyorum
Gnbkn Zeynepackgz benimde öyle bende mama veriyom kan almadı ama sarılığı yok dedi bugün muanede 22 saat uyuyor nerdeyse
Zeynepackgz Gnbkn buda öyle hiç uyanmiyor bn 2 saat de bir karnını doyuruyordum 1-1,5 saate dusurdm bugün korkudan doktorunuz kimdi bugün çocuk doktoru bana Merve diye biri bakti
Gnbkn Zeynepackgz gizem hanımdı çok ilgiliydi mama 30 cc veriyorum 10 cc anne sütü sagıyorum 2 satte ben
Falannnnnn x_sena Yılmaz Genco ya gidiyorum. Memnunum. Ama böyle çok uzun uzun bir görüşme olmuyor maalesef çünkü çok hastası var.
Gnbkn Zeynepackgz çok fazla değil mi dr birşey demedi mi miktarına nasıl cıkıyor bende anlamıyorum valla
Zeynepackgz Gnbkn öyle canım bugün akşam acikden gidicem sabah eşim izin alamadı bı tekrr kan alınsın bakalım umarım düşmüştür
Zeynepackgz Gnbkn 3 kilo doğdu canım doktor tartmadi biz evde kndimiz çıkıp sokra kendisini alıp baktık 3,100 felan vermemiş yani
Gnbkn Zeynepackgz benim kızda 3400 dogdu hastanede tartılar taburcu olurken 3300 çıktı dün hastanede tekrar baktırdım 3600 bol bol süt ve mama verelim de büyüsünler hemen