guleysa Sila7166 doktor kilo filan bisey söylemedi bana sadece herseyin normal oldugunu söyledi. Yok isvecteyim ben
Sila7166 Merveprms detayli dedigin su hastaliklar icin bakiliyoya onu diyoszn ben yaptiemadim ama ozele gittim dun herrseyi iyiydi cok sukur organlar felan ama kucuk dedi ve suyu az dedi sadece
Merveprms Sila7166 katı meyve sıkacağında havucu haşlamadan çiğ suyunu çıkar iç bi de deveci armudu suyu arttırıyormuş Canım Allah yardımcınız olsun Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı şifa olsun inşallah 🙏🏻
Sila7166 Merveprms dveci armudunundamu suyunu sikmaliyim havucu yapcam canim bugun baya bi havus aliyimda kontrolume kadar uyguluycam insallah
Sarem Sila7166 bebegin suyu için havuç suyu iç kuzum inşallah hayırlısıyla yavrunu alırsın kucagına 🤲
Aysegulkinyas Sila7166 sakin kendini salma bebegin hisseder bunu rabbim insallah sag salim kucagina almayi nasip eder dualarim seninle canim 🤲🏻🤲🏻
BMA Sila7166 Rabbim bağışlasın canım benim dua ederiz tabi herşeyin hayırlısını dile kuzum sağ salim kucağına alırsın insaAllah🌹
sirin41 Sila7166 Uff😏Allah bağışlasın Insaalh buzamna kadar geldin tamamına erdirsin inşallah 💞çok üzülüyorum böyle duyunca
Seymasinancona Sila7166 inşallah hiçbir şey olmaz sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım dualarım sizinle olacak