Sila7166 Bebegin suyu az ve plesandta yavas calisiyo dedi doktor belki gebelik sonlanabilirmis 😔😔😔lutfen bize dua edin ilk bebegim 22+ 3 gunluguz bu arada
Hulyarsln Sila7166 doktorlar malesefki çoğu bizdeki hassasiyeti düşünmeden hertürlü ihtimali yüzdesi az bile olsa söylüyorlar şakın üzülme bol su iç ve dua et bunlar düzelmeyecek bir durum değil moralini bozma ve strese girme 🤲🌷
Sila7166 dml33 hayir kendi aile doktoruma gitcem o cok iyi o biseyler kzqinlikle onerir ona guveniyorum
CerenVarol Rabbim uar ve yardimcin olsun kendini sakın salma umutsuzluga kapilma dikkat et kendine dualarini eksik etme rabbim buyuk🙏🙏🙏
Sila7166 CerenVarol ne gelirse rabbimden diyorum canim ama bi an insanin icine ya onu kaybedersem dusuncesi geliyo ve zaten hamileikten dolayi hassasimki hic bilemiyorum insaallah bebebgime bol dua ter gok dua ile hamilelerin duasi daha kabul olur derler lutfen bize dua edin
Brcndnz Rabbim size bağışlasın birden bire mi oldu :/ önceden önlem alınamıyor mu böyle şeyler için 😢
Sila7166 Brcndnz canim ben zaten yurt disindayim bi kontrolum yani ultrasyondan bakilmak 3 aylikken oluyo bide 5 aylikken gittimki oyle dedi simdide her 3 haftada bir gitcem kontrole gozetimnaltinda olcam surekli bakalil nasil olacak
Sila7166 Hulyarsln evet doktorlar cok jetumlar bu konudan ama gozlerim dolunca doktorda gitti ya birden korktum direk belki gebelik durabilir diyince cok kotu hissettim kendimi doktorda bi garip oldu ama insaallah rabbim buyuk insaallah dua ile onu bana bagislar Allah’im 🙏🏻
Sebahattok Başka doktora gütmelisiniz hemen hemde. Bu sürecde de mutlaka her gün bir Bebek aspirini içmeni öneririm 🙏
Sila7166 Sebahattok canim ben zaten aylik kendi dokyoruma konttole gidiyorul ultrasyon icinde devlete gidiyorum bugunki konttolde ozel bi hastanedeydi bebegim kucuk diye ozelede aytintili bakildi da hayirlisi bebegime bid’sey olmadan son 4 ayimizida gecirsek bi super olcak insaallah
Sila7166 nuran34 havucu kendimmi sikmaliyil nasil yapcam yani hic bilmiyorumda ? Meyve sikacagil var benim yoksa haslayuiptami oluyo
guleysa Sila7166 canim ben de yurtdisindayim ayni senin gibi 3 ve 5 aylikken ultrasyona gittim burdaki doktorlar malesef cok az ultrasyon yapiyolar. Allah yar ve yardimcin olsun insallah 🙏🏻
Aycha Sila7166 Allah hem sizin, hem de bebeğinizin yardımcısı olsun. Her şey kısa sürede normale dönsün, bebeğinizi miadında, sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.
NvS Sila7166 Allahım yavrunu sana ve eşine bagışlasın cnm inşallah hayırlı ile kucagına alırsn yavrunu 🙏
nuran34 Sila7166 hayır cnm haşlanmıcak.meyve sıkacağında sıkman gerek. 1 kilo havucu sık mesela. zaten 1 bardak çıkıyor. ben su içmememe rağmen bebeğin suyu çok iyi çıkıyor ultrasonda. mutlaka yap bunu.