Aaaa9698 Reginaphalange1 memnun musunuz bide size ultrason kağıdı verdiğinde bebek resimlerde belli oluyor mu renkli ultrosomla falan hiç gösterdi mi acaba
Reginaphalange1 Aaaa9698 memnunum ama hep cok yogun oluyor, beklemek gerekiyor. Randevu saatinde girebildigim cok nadirdir. Bebek kendini gosterirse renkli ultrason fotosu da veriyor, bebek kendini saklarsa normal siyah beyaz veriyor
Aaaa9698 Reginaphalange1 verdiği siyah beyazlarda bebek belli oluyor mu bana verdiklerinde hiç bebek belli bile olmuyor tek siyahlık var hiçbirşey yol bide hiç renkli vermedi bize sizin kaç haftalık
Reginaphalange1 Aaaa9698 simdiye kadar 6-7 farkli doktora gittim, hicbirinde siyah beyazda bebek renkli kadar net gorunmez ki zaten. Ben su an 40.haftadayim
babyiscoming_ Ciceklerisever sezaryen oldu kontrole gittim acil doğuma aldı o yüzden ulaşılma durumu nasıl olur bilmiyorum ama wptan bişey sormak için yazdığımda cevap veriyodu çok geçmeden
prenseslerblogg Eylulshn yanlışınız olabilir mi ben sabah 6 da ilk kızımı doğuma gittim kendi doktorum yaptırdı doğumu yine ona gidiyorum
Eylulshn prenseslerblogg ben yüzyılda serap hanıma gidiyorum tüp bebek benim onunla başladım memnun kaldınız mı hastaneden bana doktor değil de hastane hizmet olarak yetersiz dediler o biraz endişelendirdi
ebrarmomm 020525 devlette dogum süreci için hangi doktor/hangi ebe denk gelirse o şekilde mi oluyor peki? Biraz detaylı bahsedebilir misiniz rica etsem
prenseslerblogg Eylulshn ben kızımı da orda doğurdum bundan 3 yıl önce aynı zamanda akrabam orda çalışıyordu yani ben memnun kaldım özellikle yenidoğan hemşiremiz çok ilgiliydi kızım ilkten ememediği için emene kadar beklemişti doktorumdan zaten çok memnundum yine ona gidiyorum inşallah yine sağlıkla kucağımıza alırız Serap hanımı duymuştum ama ben yola Seylan hanımla başladım onunla da devam ediyorum Allahın izniyle 😍
Eylulshn Ciceklerisever halide hanımda doğum paketi var mı acaba ya ben paket almk istiyorum kafam raht olsun diye
Ciceklerisever Eylulshn benim ozel saglik sigortam var dogum icin, paketini bilemiyorum ama mutlaka vardir
CerenMasal19 Eylulshn Link yüklüyorum detaylı inceleyebilirsiniz 10 muayene 10 kontrol Doğum sonrası 1 ay çocuğun rutin kontrolleri ve ilk aşıları dahil
Aaaa9698 Reginaphalange1 yok bende hiç gözükmüyor bildiğin simsiyah bi kâğıt bebek yüzü vücudu falan hiçbirşey olmuyor bile bana mı denk geliyor yolsa herkes mi BM’yle diye merak ettim
020525 ebrarmomm ben sezeryan oldum. Normal doğum bilmiyorum ama ebeler yaptiriyormus sanırım. Sezeryan ile ilgili varsa sorun sorabilirsin