HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Esrakrc canım senin henüz yumurtlama olmamış bence çünkü ikisi aynı koyulukta veya saha koyu değil
Civcivimnm Esrakrc 17 pik, 18 çatlama gününüz. 17 yi değerlendirdiyseniz de değerlendirmediyseniz de sakın bu günü es geçmeyin. Çatlama günü en önemlisi yani bugün. Bende sadece çatlama gününü değerlendirebilmiştim ve şu anda gebeyim çok şükür
Bir1kelebek Esrakrc canım dün pik olmuş demek ki öyle gözüküyor bugünüde değerlendir kesin 🥰🥰 inşaAllah tutart
emine717_ Esrakrc Canım benim henüz pik olmamış pik olmasinicin c ve t aynı koyulukta olmali ya da t daha koyu olmalı senin testlerinde t henüz iyice koyulasmamis ama testi yapmadan en az iki saat önce su sıvı içmeyi birakmaliydin ona dikkat etmemiş olabilir misin 17 Eylül’de
Esrakrc Civcivimnm dünü değerlendirdim 17 yi bugunude değerlendiririm ama Pik ve çatlamamı emin olamıyorum ki
Esrakrc emine717_ hepsinde ettim hep aynı saate yapmaya çalıştım ne sıvı nede yemek yemedım testten önce
Akseec Canım yapmaya devam et pik değil bu benimde böyle arada koyulaşıp açıldı ama pik olduğu zaman kendini belli etti bu pik değil hergün yap ben öğlen yapıyodum kaçırmamak için gece de yapıyordum seninde testin varsa öyle yapabilirsin
Akseec Esrakrc benim testim genelde geceleri pik oluyor direkt değerlendirebiliyorum bazen gece pik oluyor sabaha kadar çatlıyor acaba mı dememek için gece de yapıyorum
emine717_ Esrakrc duzenliyse adetlerin iki gün sonra falan yumurtlama olur gibi ama sen yinede devam et testlere çünkü benim silikti baya silikti ertesi gün birden koyulaşti hatta test bozuk sanıp inanamadim ve tekrar yaptım yine pik oldu bıkmadan devam etmelisin testlere canım