aaleynaaaag Kızlar selam yarın devlet hastanesinde ilk gebelik muayenesine gideceğim çokheyecanlıyım 🥺🥺 sormam gereken şeyler nelerdir? Ne sorabilirim doktora
miraynur aaleynaaaag beslenme düzenini, bebişin haftasını, dikkat etmen gerekenleri , çok afedersin özel olacak ama (cinsel ilişki yasağı olup olmadığını) sorabilirsin
aaleynaaaag miraynur o cinsel ilişki sorusunu sormayı çok istiyorum ama eşim sormamamı söylüyor utanıyorum açıkçası ne yapacağım bilemedim
rzlpk aaleynaaaag ayıp bişey değil bu ki zaten sormasanızda aksi bi durum varsa sıkıntılı bir durum doktor yasaklıyor ama yoksa doktor konusunu bile açmıyor sadece dikkat edersiniz ters bi hareketten
Esma006 aaleynaaaag düşük riski vs carmi diye de sorman yeterli yoksa yapılabilir ilişki sert ve uzun olmayacak şekilde kanaman da yoksa tâbi
miraynur aaleynaaaag ama o önemli bir konu , eşinizi anlıyorum cekinebilir ama doktor sonuçta onun işi o ve onlar aşırı normal karşılıyor bu durumu🙂 bir de bazı durumlarda ilişki olmamasi daha sağlıklı, özellikle ilk 3 ay düşük riski fazla olduğu için 🙂