[silindi] Kızlar 5+4te keseyi ve yolk kesesini görmüştük. Bugün 6+0 olduk. Salı günü randevum var. 6+5 olmuş olacağız sizce bebek görünür kalp atışı duyulur mu? Siz keseden ne kadar süre sonra kalp atışını duydunuz? 🥹
efnanhiraa [silindi] ulturasona göre 5+5 de gördük 6+5 de duydum leke geldi 4 gün sonra kontrile gitim 7+5 çıktı benim geç döllenme oldu şimdi 8+5 im normalde 11 haftakik olmam lazimdi
sadece1selda @[silindi] 5+3 de gittim kese ve yolk 4+6 olarak gözüktü bugün gittim 6+3 haftasıyla uyumlu kalp atışını duydum inşallah sende duyarsın 🥰🌺🤍
[silindi] sadece1selda yaaaa hadi inşallah darısı bana olsun çok heyecanlıyım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🌸
[silindi] M123-123 evet o haftalardada duyulabiliyormuş. Sabırla bekleyeceğiz artık Allahın izniyle duymak nasip olur inşallah 🌸
[silindi] efnanhiraa bu 3 4 gündür benimde kahverengi az miktarda bir lekelenmem var. Progestan verdi doktor. Hem fitil hem iğne kullanıyorum. Bayağı azaldı.
[silindi] sevaldqn1 ben hemen hemen 7ye yaklaştığım için umutluyum duyarım gibi geliyor ama 8. Haftaya kadarda duyulmayanlar oluyormuş araştırdığım kadarıyla 🥹
meryys [silindi] Çıktım hastaneden daha yeni kalp atışı oluşmuş ama daha az yinede var haftaya netlestirelim dedi 🥹
[silindi] nilsumm ilk gebeliğim eşimle çok istiyorduk çok şükür nasip oldu ve o keseyi bile görmek o kadar güzeldi ki kalp atışını duysam ne hissederim bilmiyorum 🥹
aysegul_r [silindi] 4haftalıkken keseyi görmüstük doktorum 15 gün sonra gelmemi söylemişti 7haftalıkken de kalp atısını duymustuk🙏🏼
aysegul_r [silindi] ah evet bir de 6haftalıkken devlete randevu almıstım oradaki doktor göremeyince direkt boş gebelik olabilir 10 gün sonra tekrar gel demişti özeldeki doktoruma gidene kadar o bir hafta gerçekten her anlamda çok zor bir süreçti😢