Askkokuluyavrum Rabiayz benim gittiğim hstane de normal Doğum daha pahalı biliyor musun ☺️☺️ Doktoruma kalsa alınmasa da olur gibi bir durum yok :( bebeğe zarar verme yönünde ise Myomun her türlüsünde bir risk var ama şanslı gruptasın rahim içindekine göre dedi bakalım zaman gösterecek ne yapacağımı ☺️☺️ Çok teşekkür ederim tavsiyen icin de canim
iraz4 Sab_lx sagol canim dogum aksilik olmazsa nisan sonu gibi olur diye dusunuyorum doktorum net bisey demedi sonucu paylasirim burda
Kabarik iraz4 benimde 15 cm geldi nerdeyse ve rahim agzinda. 27 haftalik hamileyim bana sezeryanda yatay kesemehiz dediler dikey kesicez dediler sizinde oylemi acaba? Siz kacinci haftadasiniz?
iraz4 Kabarik benim agrilarim 26.haftada basladi 30 a kadar geldik ama doktorum net bi aciklama yapmadi sadece riskli dedi moralim bozuldu ne olacak bilmiyorum
Kabarik Sab_lx rahme zarar vermemesi icin benim Doktor dogumda almiycak bi kac ay kuculmesini bekliycek sonra alicak. Myom yerine gore degisiyor bazilari risk teskil etmiyor dogumda aliyorlar.ona sezeryan sirasinda karar veriyorlar.
Kabarik iraz4 benim agrilarm ilk aydan beri var yaa 😔😔 bide surekli kanamam oldu arada gidip serum yiyip geliorm yaa 😔 hicmoralinizi bozmayin Allah ne nasip Ettiyse o olur tek yapacagimiz dua.ins hayirli sonuclar aliriz