gamzeata45 Merhaba kızlar bugün lekenlenme sebebi ile hemen doktoruma gittim plesanta doğum kanalına yakın dedi doktorum hafif bir kanama da gördü ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi 10+6 yız ense kalınlığımız 2mm doktorumuz fazla dedi progestan fitil kullanıyorum oksapar 4000 kullanıyorum benim gibi bu sorunları yaşayan varmı
kizinaasikanne gamzeata45 ilk hamileliğimde böyleydi şimdi kızım 2,5 yaşında 😁 korkmayın doktorunuzun talimatlarına harfiyen uyun inşallah geçecek ❤️
dimpleuser gamzeata45 bende de plesenta aşagı da yukarı çıkması gerekiyor dedi şuan 15 haftalık olduk . Kanamam yok ama doktorum cinsel ilişkiye girme bu haftalar da yukarı çıkacak dedi .kanama olursa panik olmayalım dedi
kizinaasikanne gamzeata45 Çok geçmiş olsun üzüldüm ama olumlu düşünmeniz gerek bebek her düşüncenizden etkileniyor unutmayın lütfen olumlu düşünün rahat olun bu hamileliğiniz de iyi şeyler olucak 🤲🏻❤️
dimpleuser Aslında normal bişey söyledi doktor ama buradaki yorumları okuyunca tedirgin oldum,ya çıkmazsa ya kanama olursa ya erken doğum hepsi beni biraz kaygılandırdı açıkçası .ama alıştım buna da dikkat ediyorum dinleniyorum ve zamanın geçmesini bekliyorum