S-nur1 Sezeryan olacağım Ekim sonuna denkgeliyor kızlar ekimin 2.haftası felan yaptırsam diye düşünüyorum kök temizliği şeklinde sizce nasıl olmalı bilgim yok ilk bebişim daha👼🏻
erikarpuz S-nur1 benim ilk gebeliğim 35+4 oldum bu haftasonu temizliği bitireceğim ya nolur nolmaz sonuçta kirlenecek ev her türlü kirleniyor ki 😀
Bumah S-nur1 benim bugun bitti 36+6 da basladim bebegin esyalarini yiakamaya gene pislencek ama dip bucak temizlendi
Selenavci63 S-nur1 ben 32. Haftamdayım bir iki hafta içinde genel temizliği yapıp bitirmeyi planlıyorum zaten her gün yine batıyor gün geçtikçe ağırlaşıyorum en azından sonra rutin işler sil süpür toz al banyo yıka yapar geçerim diye düşünüyorum
Zeynepackgz S-nur1 bn 20 gün fln kala bitirdim haftaya dogurcm bu hafta sonu üstten geçicm günlük temizlik hergun yapılıyor ztn dolap içi cam fln bitti perdelr yıkandı detaylı sil şupur yaparım buzdolabimi tekrr temizler çıkarım
tahamommy S-nur1 planlı sezeryanda olsa bebişlerin ne zaman gelmek isteyeceği hiiiç belli olmuyor en güzeli planlanan doğuma 2 hafta yaptır perdeler camlar mutfak dolapları önemli zaten normal süpür sil yine yapılır