asilsmom Kizlar biz 33+6 olduk bakalim ne zaman gelicek yavrularimiz.. hastane çantamıda hazırladım sadece yavrumuzu bekliyoruz artik hepsi saglıkla gelsin inşallah❤️Benim ilk gebeligim 27 yaşındayım☺️ İçimden normal dogum yapıcakmışım gibi geçiyor.. sizlerde durumlar nasil? Psikolojik ve fizyolojik halleriniz ne durumda;) benim eşim sabah çıkıyor akşam geliyor biraz yalnız hissediyorum kendimi🙈
mervegedik asilsmom 33+3 olduk bizde bizimde herseyimiz hazır oglusumuzu bekliyoruz hayırlısıyla inşallah ☺ bende 51le hamile kaldım 62 kiloyum suan 🙂 senin bebisin kaç gram biz en son geçen hafta 2101 gramdik 🤗
Busramuhammet asilsmom Bizde tam 35 haftalık olduk oğluşumla 💕 herseyimiz hazır sayılır çok şükür 🙏 doğumu bekliyoruz artık sadece 😊 ben biraz zayıftım 40 kilo ile hamile kaldım ve şu an 54 kiloyum 😂😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏😍
Damla21koksal asilsmom 34+2olduk 40 günümüz kaldı heyecanliyim çok Ama offf hoc gelmiyo modunda deilim her anın tadını çıkarmayı seviyorum oğlusum büyüsün biraz daha zamanında gelsin dye dua ediyorum😍👶
Lylaalp asilsmom Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 23 yaşımdayım ilk gebeliğim 33+2 deyiz herşeyimiz hazır ogluşumu bekliyoruz boy ve kilosu nasıllar bebişlerin 32 haftalık iken gittim 43 cm 1850 gr olduğunu söyledi bana az geldi sizinkiler kaç kilo ?
asilsmom Ayrica nerdeyse 20 kilo aldim :( 51 ile hamile kaldim 70 kiloyum şuan bu durumu inşallah toparlarim..🙏🏽
Cansu1234 asilsmom 34+4 benimde 55 kilo ile hamile kaldim suan 70 kiloyum ve durmadan yiyesim var icim kazınıyor resmen yemesem😀
asilsmom mervegedik ne güzel ideal kiloyu almışssınız👏🏼Benim bebegimde 2 kiloydu 2 hafta önce saglikla gelsinlerde:)
asilsmom Ysmn23 sizde ideal kilo almışşsınız işk gebeliginiz mi? Bende şu son 1 ay çabucak geçsin istiyorum😕
Ysmn23 Canim ilk gebelik sayklmaz pek 1 yil once 3 aylik dusuk oldu..simdi 66 ile kaldım şu an 76 yim çok dikkat de etmedim ama bünye ile mi alakalı biraz 🤔
melissannesi asilsmom Bende 34+5 Odamı hastane çantamız herşey hazır, Benimde eşim sabah çıkıp akşam 6da geliyor çok korkuyorum o işteyken doğuracam diye🙈 Bana dr sezeryan gözüküyor dedi ama sanki pat diye cıkıverecek kızım öle hissediyorum🙃
Nalkan asilsmom bende 27 yaşındayım ilk gebeliğim oğluşum olucak nasipse 35+2.haftadayız bizimde herşeyimiz hazır 2 gün önceki kontrolümüzde nstde sancı çıktı doktorum istiharat etmemi söyledi korkuyorum bende cnm doktorum en azından 1 hafta daha kazansak bize yeter dedi sezaryen olucak zaten nasipse salı günü kontrolüm var onu bekliyorum heycanla gün vericek doktorumuz 🙏
asilsmom Nalkan 36.dan sonra korkmaya gerek yok cidden inşallah hepsi tam zamanında ve saglıkla gelir.. bol istirahat et cnm sende yorma kendini
EsrAlmila 36+3 olduk kızımla ❣️ ilk gebeliğim 23 yaşındayım 12 kilo aldım🙄 yarışmaya Konyadan katılıyorum rahatça uzanıp yatmayı çok özledim teşekkürler
NurayErguden Kızlar sizin bebekleriniz de karnınız da sürekli gerginmi yani böyle benimki sürekli bi toplanma halin de gibi 34+3 olduk bugün kontrole gittim 2725 gr olmuşuz doktor da çok sert dedi karnın nst de sancı çıkmadı ama insan yinede telaşlanıyor
Yasemin9420 NurayErguden mrb benim durumum da sizin gibi. 32.haftada gittim nst de sancı çıktı ve karnım hep sert. Doktorum dinlenmemi söyledi.
Ozy asilsmom biz 36+5 olduk artik aYakda kalamiyorum fazla sadece yemek yapabiliyorum zorla kasilmalarimda cogaldi Hastane cantamda tam hazir degil gecelik almayi unuttum ve bu halimle almaya cikamam cok kötü oluyorum Yürünce mecbur evden bisiler ayarliycam zaten yurtdisinda yasiyorum burda öyle süslü püslü giyinmiyo kimse dogumdan sonra 😃 lohusa pijamasi diye biseyde yok normal pijamalar giyiyor herkez
Ozy asilsmom benim esimde sabah cikiyor aksam geliyor bütün gün evde yanliz birseyde yapamiyorum hemen nefes nefese kaliyorum bisey yapmayincafa mayisiyorum ve uyuyorum 😔😔 bunaldim artil
EsrAlmila Ozy bu konuda yanlız değilmişim ☹️ akşama kaaar evde tek başıma patlıyorum adam akıllı bir işde yapamıyorum. Rahatça uzanıp yatayım da diyemiyorum. Ya sabır bakalım😑