happyboy_ Ailelerimizden uzakta yaşıyoruz doğuma sadece anne baba kardeş geliyor burada bir kaç arkadaş dışında tanıdığımız yok magnet kolonya çikolata gibi şeyleri yapmaya gerek varmı hastane şerbet veriyormuş sadece
aybalasmom happyboy_ illa başkasına vermek için değil kendinize ve bebeğinize anı olarak kalması için yaptırabilirsiniz. Her birinden 10 tame yaptırabilirsiniz.
Mummybaby happyboy_ hastaneye biz isimli çikolata götürştük gelenlere iktam ettik ama bu sefer hiç bir şey götürmivem kimse de gelmesin 😅
MadameHappy34 happyboy_ Ben çok az aldım 16 adet şekilde :) eve gelen olursa da vermek için. Kolanyayi kendim yaptım,çikolata da aynı şekilde ekstra anahtarlık aldım temu den.
happyboy_ Mummybaby eve belki gelinip ziyaret olur diye düşündüm normalde magnet dışı bişey istemiyorum ama kafam karıştı
aybalasmom happyboy_ henüz yaptırmadım. Kolonyayı kendim yapacağım trendyoldan kolonya şişesi alıp, magneti de yine trendyoldan yaptıracağım
Mummybaby happyboy_ eve gelenlere bence de sadece magnet olabilir ya çikolatada isimli olmaz düz olur ne olacak canım
Selenavci63 happyboy_ be çok gereksiz buluyorum ama oğluma ve bize anı kalması için azar azar çikolata ve lavanta kesesi yaptıracağım öyle her gelene vermeyi düşünmüyorum
Selenavci63 happyboy_ gelen kişi sayısı haliyle fazla olur arkadaşlar uzak akrabalar ama en yakınlarıma vermeyi düşünüyorum
mrvbsr @happyboy_ ben sadece isimli çikolata yaptırdım onu dağıtmayı düşünüyorum onun haricinde bir şey yaptırmadım çünkü ben de uzakta yaşıyorum ailem ve arkadaşlarımdan☺️
Bmelekkk Hiç bişey yaptirmayacagim , ona ayiracagim bütçe ile doğum fotoğrafçısı tuttum 😂 hem doğumun olduğu gün hemde ertesi gün gelip çekim yapacak, eve gelecek olanlarda bana getirsin banane 😂😂😂
sananegerekvar happyboy_ kebdinzie hatıra için yaptırırsanız ne ala ama başkasına gerekli değil bence