Elifsemra svgnn ilk hamileleikte daha geç hissediliyor benim 3 hamileliğim baya vurduğunu falan hisediyordum
cheerfulmomy Ipek0z yok idal bir ücrete vereceğim alırken satan kışı arabada kulanılıyor demişti modeli Burdan atabilirim resmini bulup
cheerfulmomy Ipek0z Trabzon’da yaşıyorum ücreti konuşabiliriz sizi bulabilirsem yazacağım ıstadan kulanıcı adımız ne
Busranur_mnts bade_37 ay Ay bende 16 gibi hissetmeye başlamıştım baloncuk gibi pıt gibi dalgalanma gibi vs 19 haftalığım ara ara kıpırdıyo sanki daha netleşmedi ama
bade_37 Busranur_mnts ben hissediyorum 18+4 özellikle yoğun ve çok ayakta kaldığım günlerde akşam yemekten sonra çok haraketli
Busranur_mnts hnurcb bana da ön duvarda dediler amam sağdan soldan arada hissediyorum dışarıdan görünecekmiş diye merak ediyordum inşallah benimki de görünür heyecanla bekliyorum miniğim büyümesini 🤭
Busranur_mnts svgnn ben de pıt gibi hissediyorum ama ayırt edebiliyorum bağırsak hareketi vs daha farklı oluyo bu pıt dediğimiz de baya alt kasıkta falan oluyodu mide falan olamaz yani😅
svgnn Busranur_mnts benim bağırsaklar çok hareketli pıt pıtları ayırt edemiyorum ama yoğun bir şekilde dalgalanmalar oluyor bende özellikle yatınca :)
Busranur_mnts bade_37 ay maşallah ben de sabah ve akşam hafif kıpırtı falan hissediyorum uzanınca falan