aselinannesi38_ Kızlar Dr miğde bulantım için verdi fakat eczacı üzerine vaktini aç mı tok mu birşey yazmamış sizler nasıl kullandınız
annesininincitanesi aselinannesi38_ Kullanımı içinde yazıyor olmalı, günde 4 taneye kadar alınabiliyor bulantının şiddetine göre. Ben gece yatmadan 2 taneyle başladım 9.haftada, şu an 33+3 olduk gece yatmadan önce 1 tane yetiyor.
Zge12 aselinannesi38_ gece yatmadan 2 tane içebilirsin canım toplam 4 tane içebiliyorsun gün içinde. Ama gündüz içince sersemlik uyku hali yapıyo gece 2 tane içiyorum ben
aselinannesi38_ borulcem @esme3066 borulcem annesininincitanesi Baklavaseverim zeyka Cns0624 @Zge12 Baklavaseverim Teşekkür ederim kızlar hepinize ebem şimdi dönüş yaptı oda sizin gibi söyledi gece yatmadan bir tane dedi umarım fayda eder
zeyka Sabah aç karnima 1 tane akşam üstü aç karnima 1 tane gece yatmadann önce 2 tane içiyorum mide bulantım devam ediyor 🥺 (13+6)
aselinannesi38_ Ynckpgn bende artık öyle yapicam canım ilkinde bu kadar olmamıştı bulantım bunda daha değişik ya
kyaas aselinannesi38_ hamileliğimin başından beri kullanıyorum ben sadece gece yatmadan önce iki tane içiyorum yetiyor gün boyu doktorum gece yatmadan önce iki ve gün içinde de demişti ama ihtiyaç duymadığım için gece iki şeklinde içiyorum
aselinannesi38_ kyaas kyaas ben ilk defa kullanılan cnm Dr bişey söylemedi eczacida ebem yatmadan önce bir tane dedi
kyaas aselinannesi38_ benim bulantım çok olduğu için yatmadan önce iki dedi 1tane yetiyorsa o şekilde kullan 🌸
melsaanne aselinannesi38_ yatmadan önce 2 tane için doktorlar öyle diyorlar genelde ben 8 aydır öyle kullanıyorum
Rozerin_oram aselinannesi38_ ben sabah aç karna bi tane gece yatmadan önce de 2 tane içiyordum doktorum öyle yapmamı söylemişti