Ebru0 14 haftalık hamileyim. İnanılmaz bir baş ağrım var bir haftadır kafamı duvarlara vurcam artık. Mide bulantısı biraz hafifledi bu seferde bu başladı. Benim gibi baş ağrısı yaşayanlar var mı neler yapıyorsunuz rahatlamak için?
Meral_63 Ebru0 soğuk suyun içine limon sık iç yada soğuk bi banyo yap Benim de öyleydi hayla da öyle 🥲yada uyabilrsen uyu tansiyonunu ölç bide
birLinaaannesi96 Ebru0 17. Haftaya girmek üzereyim baş ağrısı denen illeti çekiyorum.. bir yandan çocuk bir yandan hamilelik üstüne baş ağrısı 😒😒
kurkmantosuzmadonna Ebru0 benim 18. Haftaya kadar devam etmişti. Bol su da içtim, uyuyup dinlendim de hiçbir şekilde geçmiyordu. Doktorum gebeliğe bağlı kan basıncı yükselmesinden falan demişti. 18. Haftadan sonra azalığ geçmişti.
Ebru0 Meral_63 sizede geçmiş olsun . İnanılmaz birşey bu baş ağrısı uykudan gözümü açmakla başlıyor anında
Ebru0 birLinaaannesi96 aynısı bendede var gerçekten çok zor napicaz böyle bilmiyorum. Paroldan başka birşeyde içemiyorum
ezgisahinn Beni hiçbişet geçirmiyor gecen gün tuttu aksama kadar çektim gece dayanamadım artık acile gittim parol taktırdım hemen geçti
Ebru0 ezgisahinn bendede hicbirsey faydası olmuyor. Hamilelikten hemen oncedeolmustu nöroloji doktoru Migren demişti . Biraz geçmişti hamilelikte yine başladı. İnşallah geçer . Çünkü dayanılmaz birşey
Ebru0 kurkmantosuzmadonna inşallah benimde geçer 😭 peki sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir? Genelde erkek çocuklarında baş ağrısı oluyor dediler
ezgisahinn Ebru0 benim senelerdir var acıksam ağrır cok uyusam ağrır az uyusam ağrır hafif rüzgar essin yine ağrır,hamilelikte tek zorlayn şey arveles içememek oldu doğursam kutu kutu alıcam 😂🫠
ezgisahinn Ebru0 valla ikizlere hamileyim sağıp bırakıcam p yüzden basım ağrırsa bebeklerle asla ilgilenemem o yüzden içmek zorundayım o gün sağdığım sütü veririm mecbur