GirlandBoy_Mom Meriveannesi gitmedim daha canım en uygun zamanda gidicem sen bebişi götürdünmü göz muayenesine
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Ben de altı buçukta tamamen uyandım zaten gece de uyumadım hiç uykusuz yorgun hayırlısıyla bu dönemlerde geçsin kuzum ya 🥲
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi amin kuzum benim ki emme konusunda bugün öğleden sonra düzeldi gibi çok şükür ama uyku sıfır
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi Ben de altı buçukta tamamen uyandım zaten gece de uyumadım hiç uykusuz yorgun hayırlısıyla Vakit buldukça dınlen aşkım ne kadar olursa inan oturmayı unuttum o derece 1 dakika boşluğum yok
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ay dünden cok huysuz ya aşı mı atak mı anlamadım rabbim kolaylık versin tatlı yorgunluklar ama zor biraz 🥲
Deleted33000 GirlandBoy_Mom neden sürekli tekrarlıyor ki bu enfeksiyon doktorum bide bana ısrarla korun dedi enfeksiyon için
GirlandBoy_Mom Deleted33000 o içteki yaralar yapıyomuş kuzum doktor banada da dedi hamileyken bile korunuyoduk zaten son 3 ayda yasaktı
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi Benimkide salı olacak zaten huysuz daha da olacak ya Allâh yardımcımız olsun inşallah bacımn🤲🏻
Deleted33000 GirlandBoy_Mom öylemi bana hep yasaktı oyuzden bişey dememişti ya kadın olmak ne kadar zor
Deleted33000 GirlandBoy_Mom yaa bun de hafif aparatif şeyler yiyin yada buzlukta varsa bıseyler çıkar yiyin bazen gerçekten akşam nasıl oluyor anlamiyoruz
Meriveannesi GirlandBoy_Mom canım prens bey nasıl emiyor mu benimki hiç fark etmiyor bi huzurlu bi huzursuz 😫