Eyzanur Akadaşlar 33 haftalık hamileyim bebeğin karın bölgesi küçük ciğerleri küçük dedi doktor allah aşkına bu durumu yaşayan varmı yaşayan varsa ne yaptı ne oldu
gokturkefe Eyzanur 34 haftada karın çevresi 3 hafta geriydi 36. Haftada arayı kapattı 1 haftaya indi gelişimi gayet iyi moralinizi bozmayın
Hlya6547 Korkmayin bende 35. Haftamda bu igneyi yaptirdim karin çevresi küçük denildi bi zarari yok. Erken dogum ihtimaline karşı bu igneyi yapiyorlar
Hlya6547 Şuan 40 tayim hala bebek küçük görünüyor ama riskli haftayi geçtiğimiz icin sıkıntı yok denildi. 37 hafta öncesi riskli hafta oluyor.
Hlya6547 Eyzanur hic korkutma kendini 2 hafta geri yada ileri cok onemli degil dedi sadece erken dogum olursa bebegin cigerleri gelişmiş olmayacagi icin korkuyorlar ondada 37. Haftayi gectikten sonra riskli haftayi atlatmis oluyorsun allaha birak o yardim eder
Hlya6547 Eyzanur bana da oyle dedi 41. Haftaya girdim hala dogurmadim . Bide 37den sonra dogurunca risk kalmiyor normal zamanda dogurmus oluyorsun