Selif Haftadayım 3 aksamdır bir anda miğde ağrısı başlıyor ve ağrı karnıma yayılıyor aynı zamanda karnım sertleşiyor böyle devam edecek diye korkmaya başladımbu durumu yaşayan var mı?
NurseliAliosmanGk Selif Bnmde öyle oluyor korkmayın doguma az kaldi bebigimiz bn geliyorum anne diye haber veriyor😂😂😂
Elif4334 Selif bende 31. Haftadayım süt ağrıdığı zaman ya soda iç ya da soğuk süt iç bana ikisinin de baya faydası oldu elma da yiyebilirsin o da çok iyi geliyo
Selif Evin NurseliAliosmanGk Elif4334 Çok sagolun ☺ Ne yaşadığımı bilebilsem korkmazdım da ilk gebelik olunca her hafta ayrı bir durumla karşılaşıyoruz. Yaşadığım mide sorunu mu yoksa yalancı kasılma falan mı ayırt edemeyince iyice bunalıyorum zaten sert artık insan eliyle tutma ihtiyacı duyuyor yürümesi zorlaşıyor 🙄 umarım kötü bir durum yoktur normaldir ☺ Hayırlısıyla zamanında gelir bebeklerimiz🌷
Evin NurseliAliosmanGk ama şimdi erken dil mi erken doğum mu olur yoksa ilk gebeligim sezaryan ve erken doğumdan çok korkuyorum
NurseliAliosmanGk Evin korkma cnm bnmde bebek tersmis doktor lir uzelmezse sezeryan dedi dua ediyorum donsun diye ters oldugu icin assagiya baski veriyo ve cok agrim oluyo cok zor yuruyorum
NurseliAliosmanGk Evin inşallah cnm saol allah razi olsun sende inşallah sag salim alirsin kucağına. Rabbim yardimcimiz olsun 🙏