kartanesi___ Ayseguls_baby Öyle valla sürekli saate bakıyorum😂bebek sürpriz yapar diye eşimle gitmeyeceğim ben de ona sürpriz yaparım😂
Ayseguls_baby kartanesi___ alınmasın sonra onsuz cinsiyeti öğrendin diye 😀 ben her randevuya eşimle gidiyorum 😀
kartanesi___ Ayseguls_baby Ben de şimdiye kadar hep onunla gittim ama bu sefer bir şeyleri bahane ettim tamam dedi😂hastane evimizin karşısında hemen zaten
Ayseguls_baby kartanesi___ ayy iyi yakınsa benim uzak 😀 sürpriz yaparsın kız babası ya da erkek babası oluyorsun diye 😍
Ayseguls_baby kartanesi___ ayy iyi yakınsa benim uzak 😀 sürpriz yaparsın kız babası ya da erkek babası oluyorsun diye 😍
kartanesi___ Ayseguls_baby Benim de kendi doktorum uzak 1.5 saat uzaklıkta ama bu sefer hemen karşıdaki devlete gideceğim😂
Bbgg kartanesi___ 11. Haftada kız dedi doktorumm gerçekten boştu bacak arası kese felan top gibi yuvarlak , 16 da oğluşum pipisini gösterdi vişne suyu içmiştim yanına girmeden doktor çok hareketli diyor neden acabaaa sabah sabah vişne suyunu dayamıştım 😂
kartanesi___ Bbgg Yaaaa daha da heyecanlandım şimdi😂ilk öğrenmeye gittiğimde bile bu kadar heyecanlı değildim😂
kartanesi___ lux38 Bana 14+0’da tatlı yemeden de büyük ihtimalle kız dedi 17’de daha kolay gösterir diye düşünüyorum 😂
Bbgg kartanesi___ yaaa hayırlı olsunnn 😍😍😍🌸🫶🏻 dönmez artık annesi prensesine hazırlanmaya başla 💕 haftanıza göre gösterirdi erkek olsaydı muhakkak hayırlı olsuuunnn