Mehtap_00 ilkiminannesi bende regl düzensizliği vardı ilk dikkatimi ceken tortulu idrardı ama 7 sene bebegimiz olmayınca ben enfeksiyondan kaynaklı sandım sonra bebiş varmış meğer 🤭 1 hafta sonra kendini belli etti
Ayseguls_baby ilkiminannesi aynen bende de akıntı vardı ama koku da yoğundu hatta acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye düşünüyordum
Ayseguls_baby ilkiminannesi idrar yolu enfeksiyonu kokusuna benziyordu ağır bir kokuydu rengi de bulanık sarıydı
ilkiminannesi Ayseguls_baby klozette bulanık olduğu direk belli ya acaba akıntımı mı karışıyor diye bulanık oluyor Kokusu benim de öyle ya
Ayseguls_baby ilkiminannesi inşallah seninde bebiştir ❤️ benim büyük tuvaletimin yapısı da değişmişti ondan da şüphelenmiştim aslında.
ilkiminannesi Ayseguls_baby normalde regl olacağım zaman güzel tuvalete çıkarım regl boyunca ayda bir rahat ederim hep kabızlık yaşıyorumçünkü🥺ama hala kabızım yani doğru düzgün çıkamıyorum lavaboya
ilkiminannesi Ayseguls_baby inşallah canım yarın sabah ilk idrarla yeniden test yapmayı düşünüyorum test var evde
Ayseguls_baby ilkiminannesi regl olduğumuzda metabolizma daha hızlı çalışıyor ondan tuvalete çıkabiliyorsundur canım. Bencede yarın bi test yap bakalım ben 2. Gün gecikmede test yapmıştım
Ayseguls_baby ilkiminannesi benim büyük tuvaletimin rengi yeşilimsi ve yapışkanlı gibiydi 2 gün boyunca takip ettim, gebeliğin salgıladığı hormonlardanmış meğerse
Ayseguls_baby ilkiminannesi canım testin silik çıkmış hamile olabilirsin biraz daha gecikmeyi bekle geç döllenme de olabilir teste geç düşer öyle olunca. Benim 2. Gün gecikmede çok net kırmızı çıkmıştı yumurtlama döneminde hamile kalmışım