Benim eskiden beri gece uyku sorunum var 2011 yılında kaza geçirmiştim ve uzun süre hastanede ortopedide sabit yatarak tedavi görmüştüm. Sebebini hala bilmem ama gece ağrılarım daha çok oluyodu millet uyurken (gazi hastanesi o zaman odalar 6 kişi+6 refakatçiydi)ben ağrıdan ve sabit yatmaktan kıvranır artık sabaha kadar kulaklıkla müzik dinler gündüzleride ara ara uyurdum o alışkanlık ta ozamanlardan öylece kaldı 14 sene çalıştım eğer çok yorgun depilsem geceleri uyuyamaz işten gelince biraz uyur gece millet yatınca ben kalkar mutfakta odamda sabahlardım. Şimdi hamileliğimin 32.haftasındayım doktor diyoki uyumasan bile kalkmayacaksın uyku çok önemli uykun düzenli sağlıklıysa herşeyin düzene girer uykusu ve bağırsakları düzgünse o insandan daha mutlusu yok benim doktorum hep bunu söylüyor ama ben hala ki şuan saat 03.56 sabaha kadar oturuyorum uzanmada yok bazen mutfakta kek börek yaparım bazen tv izlerim eşimin kahvaltısını hazırlar onu kaldırır işe gönderir mutfağı toparlar sonra gider yatarım yatar yatmaz asla uyuyamam rahat yarım saat bir saat uykuya hazırlık süreci zaten normalde yüz üstü uyuyabilen bir insandım mümkün olduğu kadar sol tarafımı tercih ediyorum ama geçirmiş olduğum o kazadan dolayı sol tarafım ağrı ve sancı yapıyor sol dizimden kalçamda dahil kalçama kadar kırılmıştı bu yüzden sezaryan olcam normal yasak sağ tarafımda daha rahat ediyorum ama sağ böbrekte büyüme başlamış safra kesemdede taş var doğumdan sonra bide onun için ameliyat olcam doktor sağa yatmamı istemiyor zamanındaki geçirdiğim kaza sol tarafıma yatmama izin vermiyor bebek yüzüstü yatırmıyor zaten kıpır kıpır heryerde biyeri tekmeliyor ayağı bacağı kolu neresi anlayamıyorum aynı anda heryerden itiyor karşımdaki rahatlıkla karnımın hareketlerini izleyebiliyor eşim bazen korkuyor 😀 sırtüstüde ben uyuyamam valla gündüz bir saat solda uyusam bir saat kanepede sağda kestiriyorum deliksiz hayatta uyku uyumadım böyle parça parça günlük 4 en fazla 5 saat uyuyorum doğumdan sonra bunun bana artısı olurmu bilemem ben zaten uyuyamıyorum belki o zaman uyku tatlı gelir 😀