Gokturkmom_ dygup Yan yatmakta güzel aslında bacak arasında yastıkla 😂alışkanlık kaldı bende hala yastıklarla yatıyorum önceden tek yastık yeterdi 😂💕
Gokturkmom_ Burcak61 ayyyy bu erkeklerrr😂😂 yüz üstü yattığım zaman kızıyordu ama ben o şekilde rahattım ve karnım geç büyüdüğü için sıkıntı olmuyordu
Gokturkmom_ dilaradoyan Alışık olmayana gerçekten zor oluyor o şekilde uyuycam diye uykusuz kaldığım zor uykuya daldığım zamanlar oluyordu
Burcak61 Gokturkmom_ 🤣🤣🤣 az önce bende kontrolden geldim ebe daha 25 lerdesin heralde dedi ultrason sıvısını dökerken dedim yok 32+0 şaşırdı doktora diyor bilemedim 🤣 doktor da az kilo aldın dedi ama ben yine de yatakta güçlük çekiyorum 🤣
1Ali Sol tarafa doğru yatıyordum,karnımın altında bir yastık bacaklarımın altında bir yastık kafamda da iki tane toplam 4 yastıkla uyuyordum 😂
meteniinannesi Gokturkmom_ 33.haftamdayım ve sadece sağıma yatabiliyorum uyandıktan sonra da vicdan azabı çekiyorum😳
hilal858_ sirma1212 Allah’tan o pozisyonda rahat uyku çekebiliyoruzda sabahları uyukumuzu alıyoruz yoksa halimiz harap olurdu doğuma kadar..cinseyeti belli mi?
Zeynepkarip Gokturkmom_ sağ ve sol kolum çürüdü desem yeridir, sırt üstü zaten yatamıyorum belim ağrıyor ben genel olarak uyuyamıyorum🤣🤣
hilal858_ Gokturkmom_ Fazlaca bi özlem oluyor kesinlikle ben diğer 2 hamilelikte çok aramıştım 😅 bunda nedense aklıma gelmiyor ama karnım iyice büyüdüğünde ararım büyük ihtimalle o zmanla yan taraflar uyuşuyor benim..Doğumdan sonra yüzüstü atarım kendimi yatağa😀
sirma1212 hilal858_ yorumu yeni gördüm desem inanır mısın Ben maalesef ki erken doğum yaptım 25 haftalık cennet kuşu oldu kızım 7 ay oldu Şuan 5 haftalık hamileyim
Melike16 37+1 artık son haftamdayım hayırlısıyla sağıma ve soluma yan pozisyonda yatmaktan başka şansım yok yastıklardan yardım alıyorum öyle rahat uyumaya çalışıyorum çok şükür 🙃🙏
Admsarzu Ay ben öğrendiğimden beri yüz üstü yatamiyorum vicdan yaptim ama uyku arasinda sırt üstü dönüyorum 😀 sağ yada sol tarafima yatiyprum genelde 11+4 ün