Dilara1992 Aminehira aaa 23 agustos mu son adet tarihiniz 😂 bnmde oyle.bir saat once girdim 3. Trimestere cok heyecanli. Hayirli olsun jkimizede 🤗
AlyaSu Aminehira kızımın kıyafetleri tamamlandı canım anneannesi herşeyini de ördü 😊 bezi, ıslak mendili ve kremi kaldı bu ayda kendi eksiklerimi alcam inşallah, eşim yurt dışında olduğu için gelince de arabasını pusetini ve beşiğini beraber alacağız 😊
Susuem Aminehira canım benimde 27+3 bugün 22 ağustos son adet tarihi ama yüksek ihtimal sezeryan olacak 20 mayıs filan olur heralde doğum tarihi 😍 hamilelik biraz zor ilerliyor ama alışveriş kısmı epey hızlı gelişti 😁 araba beşik hatta nerdeyse kıyafetleri tamam ananeside battaniyeler uyku seti c yastik babynest yapıyor şuan bizim için bakim ürünleri kaldı diyebilirim geriye 😁 Rabbim sağ saglim kavuştursun hepimizi inşallah 😍
Aminehira AlyaSu ben henüz yeni başladım ufak ufak birşeyler almaya. Ama sanki hala erken gibi geliyor 😀
Pkzsntrk Aminehira aynen canım geç degıl bende yavaş yavaş aldım indirimleri takip ettım annemler de bı yndan aldı o yuZden 🤗 keyıfle yap ınsallah
Gulsen1989 Benim de 27+4 herşeyi aldım 🤣🤣 çok tezcanliyim bide aliyim dursun istiyorum hep garantici bı yanım da var 🙈
Anneadayiii Aminehira 27+3 ile bizde aranızdayız ve ufak birkaç şey dışında hiçbir şey almadık henüz doğum iznine çıkınca alacağım bende 🙈
Ygmrbng86 Bizde bugün 27 olduk ama sezaryen olacağımız için 20 mayıs bizim doğum herşey hazır sadece beşik kaldı bebek arabasıyla