Mamoste12 Gece üç gibi uyandım uyuyamadım, bi saat sonra özel bölgeme ağrı girdi bi kaç kez, sonra ara ara tekrarlandı sizce bu sancı mı
Thirtyynovember Mamoste12 kaçıncı haftadasiniz ve sadece oraya mi ağrı girdi belde kasıklarda falan oldu mu
susaMom_ Mamoste12 ağrınız şiddetleniyor mu ne kadar süredir var nişanınız suyunuz vs gibi doğum öncesi belirtileri yaşadınız mı ?
Mamoste12 Thirtyynovember Thirtyynovember 37+5, bi kaç gündür baya kasık ağrım var şu anda da böyle bi ağrı
Thirtyynovember Mamoste12 yalancı sancılar olabilir belki bende 38+2deyim 37den beri ara ara bele kasıklara giriyor ağrı ama nstde çıkmıyor bişey
Mamoste12 Thirtyynovember geçen hafta nst de doktor az da olsa sancı var demişti ama böyle bi his yaşamamıştım o zaman, cuma günü kontrolüm var
Mamoste12 susaMom_ ilk yaşadığıma göre daha şiddetli ama dayanılmayacak gibi değil, nişan su gelişi vs olmadı henüz
susaMom_ Mamoste12 eğer ağrınız şiddetlenirse gidin adet sancısı gibiyse sonrasında o sancı belinize bacaklarınıza vurmaya başlıyor yavaş yavaş sırta kadar çıkıyor
Thirtyynovember susaMom_ benim adet sancısı gibi 1 haftadır, bı gün oluyo bı gün olmuyo ama gerçek sancı hala yok😵💫
susaMom_ Thirtyynovember yalancı sancıdır o da normal bende de var kasılmalar ara sıra batma bıçak girmesi gibi hissettiriyor bebek kendimi geriyor içerde nefesi zor alıyorum kısa süreliğine