fatmanurgenc Salise2 inşallah düşer. Ameliyat gerekli olmaz ikinci dozu vurmadı doktorum takip edecez dedi durumınuzdan haberdar edin bizleri de en kısa sürede bitirin inşallah bu süreci
Salise2 fatmanurgenc 120ye düştü çok şükür ama çok ağrım var. Doktor bi problem görmedi ama tam tüpün oralarda ağrı hissediyorum siz yaşadınız mı böyle bişey
tahamommy ilkayksck kesinlikle öyle sizinde yazdığınız gibi hücre bölünmesini engelliyor zaten benim değerim iğneden 1.5 ay sonra sıfırlandı, ilacın vücuttan hemen atılmadığını varsayarsak allah korusun ikinci bi gebeliğin sağlıklı olmama ihtimali de yüksek 😢
ilkayksck Bilge19 iyi ama bu iğne riskli hücre yenilemesini durduran bir iğne yani vuccuttan atılana kadar risk barındırıyor anne ve bebek için diyor doktor tekrar aynı şeyleri yaşamak daha zor zamana kaybı olarak hiç dusunulmemeli sağlık bu
Bilge19 ilkayksck doğrudur tabi siz doktorunuz ne dediyse uygulayın tabi ki benim doktorum belki dozu az olduğu için korunma vermedi benim doktorum bilmiyorum şuan 2.çocuğuma hamileyim 3 yıl önce oldu bu dediğim
fatmanurgenc Biranneadayi4 çok geçmiş olsun dış gebelikten çok daha kolay bir süreç en azından en yakın zamanda sağlıkla alın kucağınıza evladınızı
Salise2 fatmanurgenc dokunun düştüğünü nerden biliyorsunuz bana henüz öyle bişey demediler ama nasıl düşeceğini de bilmiyorum
fatmanurgenc Salise2 Salise2 ağrım vardı evet düştüğünü de ped de gördüm doktora sorduğumda kesenin düştüğünü söyledi
sdc Zararlı bi iğne o ne demek dinlemeyin ben 4-6 ay korunma verdi doktorum 2 dozda düştü ben 6 ay korunup rahim filmi çekilip sonra hamile kaldım şuan hamileyim
fatmanurgenc sdc tabiki öyle bana da en az 3 ay dedi sonrasında film çekelim sağlıkla ilerlesin herşey dedi bende bekliyorum kesinlikle hemen hamile kalmak sakıncalı çünkü vurulan iğne kemoterapi iğnesi
sdc fatmanurgenc aynen canım iyisini yaptın 3 -6 ay doktorlardan doktora değişiyor ama benim 2 dozda düştüğü için ben 6 ayı seçmiştim birdakai sağlıklı olsun gebeliğin inşallah ❤️
fatmanurgenc sdc benim 3 doz oldu tatlım daha devam ediyor bir de kanama alanı var içimde ama doktorum 3 ay yeterli bittikten sonra kontrolleri yapıp dedi teşekkür ederim sağlıkla al sende inşallah kucağına 🤲🏻😍