melissannesi Tuselizya bendede aynı olmuştu dünyam bi hoş oluyor içince baş dönmesi yapıyordu bende O yüzden yatarken içtim hep
Tuselizya Aylinannesi ne senesiiii 😂 biz daha 5 aylığız ve plansız bir hamilelik oldu 🤷♀️ O yüzden biraz değişik duygular içerisindeyim erken çok erken oldu ama Günaha girmek istemiyorum ☹️ Vardır bir hayır
Aylinannesi Tuselizya abboo🙈 olsun canım onu zamanına göre verende Allah napabilirizki 🤷🏻♀️ Belki böylesi daha hayırlıdır izmirdesin sanırım dimi yoksa baska yeremi gelin gittin
Tuselizya Aylinannesi anneler babalar takılıyorlarmış zamanında 😂 bizde aynı kreşe gidiyormuşuz hatta beni öpen ilk erkek 🙈 sonra yıllarrr sonra yollarımız kesişti aileler şok tabii hemen de evlendik 😂
Aylinannesi Tuselizya ay negüzel ya 🤗🤗😍😍 vay be nasibe bak alınyazım diye buna derler 👌🏼☺️ Allah daim etsin canım
mamyfat93 Tuselizya vajinadan kullan ilacı. Çok daha etkili ve yan etkisiz olduğunu söyledi dr. Evet bende kullanıyorum ama uyku yapıyor 😴
mamyfat93 Tuselizya vajinadan kullan ilacı. Çok daha etkili ve yan etkisiz olduğunu söyledi dr. Evet bende kullanıyorum ama uyku yapıyor 😴
Aylinannesi Tuselizya iyimiş ya 😊 benim eşimde gidicek 2 hafta sonra şimdiden sıkıntı yapıyorum😞 haftaya son kontrolüme gitcem o olmadan doğuma kadar gidemicem doktora burda oyala bari beni🤭😊