Merhaba arkadaşlar hesabım silindimi ne oldu hiç anlamadım ama burada çok vakit geçirmiştim hamileyken . Sizinle paylaşmak istedim bebeğim şuan 4 aylık.
05.05.2025 de kendı isteğim doğrultusunda doktorumun da kararıyla sezeryan dogum yaptm . En baştan beri oyle istiyodum hiç pişman değilim ☺️ özel hastanede doğum oldu en baştan beri doktorumun takipçi hastasıydım hatta 1 yıl çocuk sahibi olamadığım için ona gittim ve ilk aydan hamile kalabilmiştim. Doktorumun yeri o yuzden apayrı benım için. Gelelim dogum sürecine doguma gitmeden bir kaç gun önce annem şehir dışında oldugu için yanımıza geldi. Doğumdan önceki gun sahile gittik gezdik bebegım zaten çok aşağı inmişti o gun dogurmasaydımda bir kaç gun içinde geleceği belliydi . Bütün hazırlığımı yapmıştım son ay işten de çıktım evde dinlendim rahat ettim. Ama gel gelelim doğumdan onceki geceye eşimle uyumaya geçtik beni bi korku bastı ağlamaya başladım nası olucak ne yapıcam bu gece bebeğimin karnımda geçirdiği son gece baya heyecan korku panikle eşimde beni sakinleştirmeye çalıştı sonra uyuduk sabah 7 de kalkıp hastaneye geçtik yatışımız yapıldı odaya geçtik annem ben eşim herkes stres ve heyecan içindeydi surekli telefonlarımız çalıyordu 😂 annem sürekli telefonla konuşuyodu. Her anı o kadar aklımdaki kusura bakmayın sıktıysa 😂 sonra amelyat onlugumu giydim eşimle dans falan ettik bebekte o kadar heyecanlıydı ki kıpır kıpır 😂 sonra benı götürmeye geldiler al sana bi panik daha neyse eşim ben görevliler beraber amelyat haneye indik eşime sarıldım sonra ayrıldık. Benım amelyat olacağım odanın onune gittik bi de ne göreyim karşıda başka birini yatırmışlar amelyat edecekler oradaki kızlar bana seslendi korkma bişey yok diye neyse komik oldu baya. Sonra girdik beni masaya aldılar ortamları baya neşeliydi ilk bebek ismi ne oyle kafamı dağıtmak için sohbet ettik sonra malum şey sonda takıldımı dediler ypk dedim sonra belden iğne oldum iğne de o kadar öldürücü bişey degıl korkmayın sabit kıpırdamadan durun tek seferde doktor zaten işini biliyor. Parmağıyla once belime bastırdı yerini ayarladı bende hiç kıpırdamadım sonra iğneyi yaptı ayaklarda uyuşma başladı sonra sondayı taktıklarını hissetttim ama asla acımadı uyuşmuştu zaten. Sonra canım doktorum geldi galiba biraz gecikmiş 😂 kusura bakmayın falan diyodu oradakilere sonra bana geldi naber nasılsın iyimisin dedi iyim hocam başlayalım dedım. Doktorum başladı kıpırdanmalar hissettm o sırada sohbet etmeye devam ettik heyecanla yanımdaki hemşireye kesti mi kesti mi diyorum 😂 doktorum 100 e kadar say dedı ben başladım 10 a gelmeden foşşş diye bi su sesi ben de ohaa bu kadar hızlı mı dedım ahaha herkes kahkaha attı 9 da girdim bebegım 9.21 de dogdu herşey 21 dakikada oldu. Sonra doktorum bebegımı gösterdi guzelmi diyorum çok guzel diyolar sonra hemşireye verdi hemşire bebegı silip yanıma getirdi öpüştük oğluşla. Tabi dışarıda babası sesi duymuş ama bizim oldugunu düşünmemiş. Görevli arkadaş ve hemşire çıkmışlar beraber hayırlı olsun abı demiş bizimki bebege bakmış aynı annesi demiş bana diyoki sen çıktın sandım 😂 bebek aynı sen . Sonra o ara benı ufaktan bayıltmışlar oraları hatırlamıyorum benı kapattıktan sonra odaya çıktık bebek odada annemleydı çok guzeldı hemen kucağıma verin dedim emzirmeye çalıştım kokladım öptüm. Sonra hemşireler saolsun sürekli biri geldi biri gitti benle ayrı bebekle ayrı ilgilendiler. Doktorum hastalarını 2 gun hastanede tutuyor. Bizde 2 gun kaldık. Hemen komposto falan içtim acayip bi enerji gelmişti. İlk kalkış evet çok zordu ama yavaşça ve kafanız dik kalkınca kolay oluyor. Daha sonrada asla yatmadım surekli yavaş yavaş yürüdüm aksine yatınca zorlanıyodum. 15 gun annem bizle kaldı sonra gitti. Herşey çok guzeldı kendı tercihiniz sizi mutlu eder. Kimsenin laflarını dinlemeyin. Nasıl ıstiypsanız o şekilde dogurun.