hoppaselam ahh ah kızlar geçiyor hepsi yatakta sağa sola dönerken işkence çekiyordum oturduğum yerden zor kalkıyordum kendi kendine geçiyor yapacak bir şey yok :( doktoruma yazmıştım parol ve sıcak kompress önermişti krem vermiyoruz demişti
1devaannesi kbraa2727 off bende hamiel değ ama beli. Ve kalcama bıçak gibi agrar saplanıyor krem sürdürdü ama egilemiyor hareket edemiyorum düzgün umarım yarın duzeliriz
2bebelianne kbraa2727 krem sürme ama zeytinyağı ile ovalasin eşin biraz rahatlatıyor birde parol alınca da hafifledi bnmki
Mervee09 kbraa2727 Tam uyuyp kalmism 10-15 dk sonra öksürükle uyandm yatinca agzima acı su geliyo bogulma hissi yasiyorum o an uykuda oldugm icn öksürmekten bi hal oldm reflüyle basm dertte benimde ne güzel uyumustm ya
Gzmadymn kbraa2727 bel düzleşme artı hamilelik aynı anda çok fazla ağrı yapmıştı gece uyanıp ağladığımı bilirim 2 3 defa krem kullandım dayanamayıp son haftalarda YouTube da videolar buldum o egzersizler çok iyi geldi (hamilelikte bel ağrısı için egzersiz yazın çıkar) düzenli yaparsanız bayağı faydası oluyor